- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Most jól megilyesztettél ezzel az OEM-es dologgal, mert éppen a Magicompban láttam raktáron Saphire Radeon9800-at OEM-et 67,4 bruttóért. Most mit csináljak? Cipeljem be a gépet oszt próbáltassam ki az üzletben? Ja még egy kérdés, elég egy 300W-os Acorp táp a karihoz. Egyelőre az aláírásban szereplő konfigot hajtja és biztosan tudom, hogy még egy vincsit is elvisel, mert azzal is használtam 1 hónapig, ami ugye +20W-ot fogyaszt.
-
Alvin_ti4200
félisten
Ne idegesítsetek! Végre sikerült magam rávennem, hogy átáljak a sötét oldalra (ATi) és most jön ez a baromság, jajj. Pedig már kezdtem beleélni magam, hogy egy Radeon9800 Karácsonykor megoldja a VGA-gondolmat egy jó ideig, mert a Ti4200 jövőre valszeg kevés lesz az 1152x864-hez vagy az 1024x768-hoz:-( Nyugtassatok meg, hogy a probléma nem általános, please.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest