- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Ragnar
tag
Én sem tudtam igazán beazonosítani a kártyámat.
R9700 ''RADEON Enthusiast Series'' van a dobozra írva.
Valószínűleg nem BBA , mert Powered By ATI .
Viszont a hűtőventilátoron ATI matrica van.
Egyébként asszem a ''szabványos'' 275/270 MHz-en ment alapból. R9500/R9700-nek ismerte fel a WinXp a képernyőtulajdonságoknál.
Egyébként meg szerintem mindegy , nekem eddig teljesen jól működik. BIOS frissítés , tuning , miminden. -
Ragnar
tag
Hogy az utolsó BIOS flash dátumát honnan lehet tudni azt nem tudom.
A szemetelés , csíkozás valószínűleg tényleg a pro bios miatt van.
Egyébként van értelme a 9700 - et overlockolni , de csak egy módosított BIOS-al
lehet . Igaz a memóriát nem nagyon lehet , de a GPU -t igen csak. pl. 275 -->360
A módosított biossal is R9700prónak látja a win , viszont az eredeti órajelekkel.
Most szerintem ha pl. powerstrippel visszaállítottad volna az órajeleket , és flasheltél volna rá egy non pro biost , vagy a warpot , lehet , hogy nem lenne gáz. Meg ha megkéred a boltost , ahol vetted , hogy flasheljen rá egy non pro biost ? Csak hát ugye új kártya ,garancia , meg miminden , én is meglepődtem volna.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Napelem
- Off the Grid - Már Steamen is elérhető a korai kiadás
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Sapphire R7 250 1GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest