Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
Nna!!
tegnap visszamentem a bótba, és a srác visszaadta a zsét, úgyhogy gyorsan be is újítottam egy sima 9800-as Radeont az Extrem Comp-nál, háát remélem ezzel nagyob szerencsém lesz...
(már tesztelgettem kicsit, és ezidáig úgy néz ki hogy műxik:) ) -
[lAyCsI]
addikt
Új fejlemények!!
Tegnap visszamentem kis idegen emberkék számtek boltjába, mivel 1 hónap elteltével szóltak(ez így nem igaz mert én telefonáltam rájuk többX is) hogy megjött a zsugám, és kicserélték.
Rettentő nagy öröm:)):DD:Cboltba beszáguld, ''új'' kártya kézbevesz, és hát elvörösödő fejjel konstatáltam, hogy egy ütött-kopott használt r9700-es zsugát akart a gyerek visszaadni.
Mire én megkérdeztem hogy ez mi?
Erre a gyerek hogy ezt küldte a forgalmazó cserébe az én hibás kártyámért.
Én meg kicsit ideges lettem, és mondtam neki hogy 60k-ért nehogymá ilyen használt fost aggyanak.
Erre hebegés-habogás, jó jó felhívják a forgalamzót és megpróbálják kicseréltetni,
és majd még aznap visszahívnak, NNA, azóta is hívnak!!
De ha a héten nem oldják meg a zsír új zsugát, akkor pénz visszakér, vagy elindul a Fogysztóvédelmi Főfelügyelet irányába! -
[lAyCsI]
addikt
''R9700 ''RADEON Enthusiast Series'' van a dobozra írva.
Valószínűleg nem BBA , mert Powered By ATI .
Viszont a hűtőventilátoron ATI matrica van.
Egyébként asszem a ''szabványos'' 275/270 MHz-en ment alapból''
ez idáig nekem is detto, csak nekem Radeon 9700 PRO-nak ismerte fel a win. meg minden alkalmazás(dxdiag, Chaser stb...)
Viszont az Aida látta hogy sima 9700-es, de minden más is stimmelt: 8 pipeline, 256 bit stb. csak hát ne szemetelt volna:(((
Télleg!
Valahogy nem lehet megnézni hogy nem csak sima 9500-ös volt a zsuga? -
[lAyCsI]
addikt
persze, de ezt csak időzőjelben mondtam:)
azért nem bántam volna ha 1 echte 9.7-est kapok...
tök gyanús volt a doboz meg az egész noname cucc amikor megvettem,
de hát erőteljesen be volt már sózva a seggem, mert már jó ideje nem volt
zsugám...(el kellet adnom a régi GeF 3-asom, hogy megvehessem az újat) -
[lAyCsI]
addikt
úgy adták el hogy Powermagic...
bár egy Radeon Enthusiast(sorry ha nem így kell írni)Series dobozban volt, és egy büdös Powermagic felirat sem volt rajta sehol, még a zsugán sem...
még rá is kérdeztem amikor visszavittem, erre közölta a gyerek hogy a Powermagic ilyen kiszerelésban szállítja a kártyát:F
de esküszöm még az se érdekelt volna, ha valami átalakított, teherautóról leesett darab, csak működött volna rendesen...
végül is egy 60 ropis kártyától ennyit igazán elvárhat az ember nem? -
[lAyCsI]
addikt
Az órajelek alapon voltak...
ismétlem NEM akartam mindenféle biost össze vissza flashelgetni, mert nem láttam szükségét...
A boltos meg nem hiszem hogy nekiállna flashelgetni, mert igen fatökűnek láccott:DD)
Kiváncsi leszek mit mondanak majd a szervízben...
Csak hát az még min. 2 hét a gyerek szerint, addig no game:O -
[lAyCsI]
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon fontos dolgot szeretnék kérdezni, aki tud plíz segítsen!!
Meg lehet valamilyen programmal állapítani hogy egy Ati kártyára mikor
lett az új BIOS ráflashelve?
Ugyanis vásároltam a múlt héten egy sima 9700-es Radeont, de mivel hibás volt
(szemetelt, piros csíkok jelentek meg a képernyőn) visszavittem.
Csak volt egy kis bibi a dologgal, mégpedig az hogy 9700 PRO BIOS volt a kártyára töltve eredetileg, NEM ÉN FLASHELTEM RÁ, így vettem!!
Én igazából nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak, csak amikor láttam hogy SZ@r a zsuga akkor kezdett gyanús lenni a dolog.(talán egy átalakított sima 9500-as, ami nem muzsikál 100%-osan??)
Visszavittem a kártyát, mire az eladó gyerek nekem esett hogy biztos én töltöttem rá a BIOS-t, meg overclockoltam meg egyebek, és biztos ezért szaródott el a kártya.
Erre én mondtam neki hogy egy 9700-es zsugára mi az isten értelme lenne PRO BIOS-t rakni, meg overclockolni, hiszen nincs olyan gáma ami beszaggatna altta meg hát a 3.6ns-es Hynix ramokat sem lenne értelme húzni, hiszen alapba is majdnem a csúcsig van húzva a ram. Nameg mondtam hogy ha tegyük fel én flasheltem rá az új biost, csak nem vagyok olyan hülye hogy így visszaviszem, hanem visszarakom a régit vagy valami...
Végül bevette hogy elviszi szervízbe, aztán majd meglássuk mi lesz, de nem ígér semmit. Szóval kellemesen éreztem magam ahogy vitáztam vele, meg az összes eladó úgy nézett rám, mint a véres rongyra.
Élménybeszámoló befejezve...
Szóval ha esetleg valamivel ki lehetne olvasni a dátumot amikor ráküldte valaki a PRO biost, a számla dátuma alapján bebizonyíthatnám annak a tökagyúnak hogy nem én kú&tam el a zsugát
Előre is közs minden segítséget
LaY
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest