- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Sero
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy sima R600-om van, nem kb. 3 hónapja vettem. Nekem is hasonló volt a próblémám mint ahogy olvastam az eléjén. A gép elindult és sötét volt a képernyő. Ha beleraktam másik gépbe ott frankón müködöt. Nos kiakadtam és elkezdtem mozgatni a AGP slotban, hátha jobb lesz. :(
BIOS frissitettem az alaplapon, mert az okosok azt mondták az a baj. Hát nem az volt! :) Akkor kitalálta valaki, hogy a táp gyenge. Na és akkor elmentem venni egy tápot! Az új táppal is ua. volt a szitu! :( Na itt már féltem, hogy alaplap csere lesz. Aztán mikor raktam vissza a tápot elfelejtettem a CD-ROM-ra rádugni a csatit és a gép életre kellt!! :) Na ekkor már örültem, mert ez volt az első életjele a kártyának.
Lényeg, hogy a CD-ROM valamiért ütközött a kártyával, mert más CD-ROM-mal elindult az egész! Vettem egy DVD-t bele és azóta csontra müxik az egész! :)
Ez csak egy ötlet, de meglehet próbálni!
ÜDv
Seró
Aktív témák
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest