- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
pallmallka
tag
Ha jól tudom nincs neki külön topic hanem tobbeknek volt ojan problémája nV rol ATI csere után h különböző programok hibát irtak ki vagy lassan futottak. Erre volt az egyik megoldás a reinstall mivel az ATI driverrel ellentétben az nV t nem lehet tökéletesen uninstallálni. (használd a keresőt:) )
-
pallmallka
tag
dejo itt valakinek:) Örülök h tobb csere és rendszeres tesztelési tapasztalatokkal Lenet tudsz mondani a jopár oreg PH!-snak akik pont az ellenkezőét allítják mint te:) De orulok h neked aki rendszeresen cserili nV és az ATI kártyáit nem fordult meg elo h a rendszere gyenebb teljesitmenyt hozot (mert ezt ugye a rendszeres tesztekből tudod) vagy h valamien programnak nem tecett a két különböző driver.
Megnyugtató h ilyen is van:)
No offense, a fentieket nem bunkoságból irtam, de azért szúrja szemem h most kezdtél itt irogatni es mar is azal tood kezdeni (szinten a tapasztalatod miatt) h amit irtam hulyeseg...
Az előző hozzászólásom a PH!-n olvasottakat tükrözi, más emberek tapasztalatait, nekem még nem volt hasonló problémám, mert mindig reinstall volt.(és nem csak a driver miatt:) ) -
pallmallka
tag
Igen előfordulhat, hogy más feszültséget használ a regi meg az új kártya...
Mindenesetre ha nV rol váltotok ATI ra az nagy valoszinoseggel egy Win reinstallt is fog jelenteni mert a nV drivereket nem igazan lehet uninstallalni :(
Bár az az igazság h en ezt a fesz dolgot kicsit furcsának talalom bar lehet h alaplapfuggo. nekem az abit lapommal nem volt ijen gond nV GeF2 rol Sapphire R9600pro ra váltáskor:) (KD-7 és NF7-S) Mindkettoben bennvolt az nV meg a R9600PRO is)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest