- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
válasz
#74018560 #411 üzenetére
Új doom tényleg vállalható egy végig játszásra, jól is néz ki, hozza a "régi fílinget". Jeges pályáknál hagytam abba, még maradt benne pár óra gém számomra, aztán egy nehezebb fokozaton talán újra végig tolom. Ezért bizakodom a quake-nél is. Most kellene egy kemény optimalizálás és bug irtási rész (hallgatva a HC-re is), ami a munka nehezebb része. Sajnos napjainkban sokszor el is marad..
Farcry 2-3-4 számomra nagyon egyformák. Az új primal már megvan, de még nem vitt rá a lélek. FPS-be oltott túlélőakármi olyan fura kicsit, de majd szánok rá egy kis időt.
Sony exkluzívok között (akár még a ps3 verziókat is nézve: pl last of us, god of war, uncharted, heavy rain, heavenly sword, stb) voltak egészen korrekt alkotások, mást nem igazán tudnék felsorolni
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#74018560 #374 üzenetére
Szerintem ez a játék nem gyors, csak átláthatatlan és bugoslagos, mint a getva. Ne tudd meg, hogy néz ki minden low @ 720p és 50 % resolution scalinggel. És még így is retek.. De a legjobb UT, amit valaha játszottam.
CPMA, QW, DeFRaG, na, aaaz igen. Ammán gyorsabbacska. Meg minden egyéb.
-
olbaidhun
őstag
válasz
#74018560 #374 üzenetére
Régiben is volt komoly szinten map/weapon kontroll. Ott is akadtak speckó teleport cuccok lásd team arena.
Megvolt a varázsa, ne értsétek félre de sok játék/hardver/innováció érintett meg azokban a bizonyos "arany" években. Ott a 90- és vége körül.
Aztán jött az unreal, crysis, meg pár újgenerációs klón franckarika.. pazar grafikával de kevesebb érdemi tartalommal. Ja meg az élet.
Szóval belátom, hogy nekem "csak" annyi jutott az igazán jóból. Ettől még a következő is lehettek jók. Mégse bánom, h pl a wow az full kimaradt.
Minden ami 2017 után jön ( és nem a naughty dög, santa monica stúdió, rockstar, meg pár kivétel) készít már egy újgen számára készül. Őket mással lehet (talán?) megfogni.
Ezért örvendetes amit célul tűztek a qc vel. Nem mondom, h sikerül is majd, de példamutató a terv.
-
R3laX
addikt
válasz
#74018560 #362 üzenetére
Nem, Team, meg DM. Nem olyan rossz amúgy, de a netkódon még ügyködhetnének. Vagy lesznek rendes dedikált szerverek? Vmi Koth szerver, vmi lehetne
. El lehet vele szórakozni, Doomozgatok Q3 pótlására, de nem egy quake. 2011-ben nyomtam utoljára, akkor haltak ki kb az utolsó nem live-os szerverek is. Lehet azért adni benne (kb 2003 óta kínoztam), de egy UPC 120/10-es magyar nettel most a zárt béta elég fosnyák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest