Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aprósólyom

    addikt

    válasz dargelot #3318 üzenetére

    "Valaki tapasztalt mostanában rossz szervereket, mert meglehetősen lassan regeli le a hitet a játék nekem."
    Ugyan ez!
    Nem tudom, hogy ez a tegnapi szerver átszervezések eredménye-e, mert kb 1 hónapot kihagytam. De "kaptunk" kettő EU-s szervert, amiből csak az egyiknek van használható pingje. Eddig legalább volt 2-3 normális pinggel.
    A hitek nekem is ugyan ezek. RL kettő rakából a player lába elá 30hit a másik 100. Beszarok. A RG-nal keresztül lövöm a karaktert, hitreg nélkül. Másszor picit mellélövök, de azt meg beadja. Szívesen játszanék vele, nagyon örültem, hogy megjelent a játék, emiatt nehezen engedem el, de már nem kell sok idő neki, hogy végleg törlöm. Még lesz a közeljövőben állítólag valami "performance update". Hátha helyre teszik a hitreg/hitbox témát.
    Bár ez valami sync probléma is, mert olyat is tapasztaltam, hogy a falból jött ki egy rakéta. Néha felvillan a közeli falban egy másik karakter. Teljesen lelombozó. Nem csoda ez a -20% játékosközösség hónapról-hónapra.
    sináltam egy screenshotot. Ez szerintem már nem a félig halott kategória, hanem a halott utolsó napjai.... 1500 peek player a legutóbbi hónap.

    Jevons paradox

Új hozzászólás Aktív témák