Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • .LnB

  félisten

  LOGOUT blog (1)

  Írtam tegnap, hogy stuttering van. Én nem tudom eldönteni, hogy ez most stuttering, vagy lagg. Lőném LG-vel néha az ellent, aztán 1-2m-re mellette sebzőik.. Nyilván az aimom se top, de néha hangosan mondtam már, hogy "nanemá"...
  Ezt a Quad beakadást azonnal javítsák már! A hajamat kitépem tőle! Teambalance az látom itt se lesz, így vannak olyan TDM meccsek hogy ihaj.. Baromi ritka mikor fej-fej mellett küzd a két csapat.

  Neked 4k frag. Nekem 1k ha megvan. lvl 15 vagyok asszem.
  Azt figyeltétek, hogy az unlockolható icon, és nameplate sehol nem jelenik meg csak nekünk a menübe. A kutya nem látja. Ennek mi értelme? :)

  Driverektől ne várjál nagy javulást. Ez a játékra "optimalizárt" driver humbuk is egy nagy placebo. Semmit nem számít. És hiába beta a game, az fps ennyi lesz. Voltam pár game zárt betájába résztvevő. Sose volt javulás fps terén a végleges termékben.

  A console parancsok nagyon kellenének, és egy cfg file sem ártana!

  Vannak bugok is, LG effektje eltűnik random. Slash Plasma Trail effektje halál után beragad és végig ott marad az effekt a képernyőn.

  Titeket nem zavar ez a lassú rakéta? Alig tudok rocket jumpolni. És persze nőni se tudok vele. Számomra nagyon zavaró.

  (#246) olbaidhun Túl optimista vagy, túl pozitívan állsz a játékhoz. "új e-sport örökös születhet" ahhoz a megjelenésig egy kisebb csodára lenne azért szükség. Mindamellett, hogy nekem is tetszik. De nagyon billeg a mérleg, hogy most ez jó lesz e, avagy sem.

  120+ fps-hez az én configom is elég, nem kell i7.
  Játszottam szombaton full low-on @ fhd, vasárnap ultrán @ fhd. Semmi különbséget nem láttam közte. Egy ilyen sebességű játékban nincs időd nézelődni.

  [ Szerkesztve ]

  Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

Hozzászólok Aktív témák