Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz .LnB #1994 üzenetére

    Lehet benne strafelni. Néha jól esik 6 méteres kvékes nyeklésekkel kukába lőni egy rakás embert, pláne, hogy a multiplayeres találkák alkalmával eddig kb. én voltam az egyedüli, aki használt advanced movementet. ) Egy szerveradminnal kicsit diskuráltunk erről és ő sem tudta, hogy a régi playerek miért nem használják. Egyszerűen valahogy 8 év alatt sem épült be igazán a játék közösségének tudatába a dolog, mint alapvető lehetőség - és szükség. Azért az feeling, amikor frissen, ~5 óra játék után te mutatsz kis (jó öles ;]) trükkös ugrásokat a veteránnak. : D

    A netkód jó, egészen 100-120 pingig, full-full grafon 125 fps. Hiába az, ami, lehet vele lőni, nem kúr fel irgalmatlanul minden tizedik másodpercben és nem is akarom a fejlesztők fejét egy jól irányzott mozdulattal letépni, aztán belehányni a tüdejükbe. A QC-vel szöges ellentétben. Ugye. Ja, meg igaz, hogy erősen korlátozva, de még itt is van konzol. Na ez a lmao.
    Meg aztán az is benne van, hogy soha nem érzem azt, hogy teljesíteni kell, mint mondjuk a QL-ben (ahol MINDIG ezt érzem).

    Amúgy meg csak az utóbbi 3 hónapban majd' napi rendszerességgel megeső pince LAN-okhoz vettem meg 3ezeré. Tekintve, hogy a barátok csakiskizárólag co-opra hajlandóak bármilyen fps-ben. ;]

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák