Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz SP!T #1498 üzenetére

    Azért nem fogsz úton-útfélen csempilyonokat nyitogatni, nem kevés grind van kilátásban, ha értelmesebb repertoárt akarsz (pláne, hogy lvl 30 fölött már baromi lassan lépsz szinteket és van egy olyan érzésem, hogy ez csak tovább fog lassulni).

    A hétvégén megpróbáltam kicsit megsürgetni a dolgot, mert a tököm tele volt mán a kláccsal; bérbe vettem Anarkit, aztán némi intenzív (95%-ban "TDM") vergődés és 8 rune challenge pipa után Slash bérbe, 6 rune challenge pipa, minek a végeredménye egy masszívabb ekonómia lett. Hogy ne egyesével meg ötösével bontogassam a useless vackokat, hanem nagyobb mennyiséggel tegyek próbát.

    2 nap leforgása alatt (tehát lvl 33 és 35 között) 105,000 favor @ 2 reliquary + 6 chest + 79 tatyó ---> 1 db Anarki, meg kiokoskodtam 3600 shardot némi weap modelért (QW shaft, Q2 rail, DOOM 2 ssg). Előtte meg vagy 15 szinten keresztül semmi.

    Nem egyhamar lesz meg így mindegyik..

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák