Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Synthwave #1101 üzenetére

    Az az igazság, hogy hiába csipogunk, ezt már a Bethesda lenyomta a profik torkán. A hétvégén sokat néztem a kvalit. És hát nem mondanám, hogy volt akár egy pillanat is mikor azt gondoltam volna, hogy na ez fasza, vissza kellene térni játszani vele. Egyszerűen azon kívül, hogy nézhetem a profikat, akiket ismerek, akikkel az elején én is játszhattam, azon kívül semmi nem fog meg engem ebben. (persze most jön majd ati és beböfögi, hogy akkor ne nézzem, meg, hogy "okcsá") Olyan fura az egész. Mármint nézni. Jajaja egy dolog lenyűgözött, Vo0 movementje! Hát az a kopasz miket lenyom te jó ég! Messze ver mindenkit movementben. Jó volt látni ddk-t 2GD-ot újra játszani.

    Duelben úgy látom evil nagyon hamar elvérzett(?). :( Bár én gondoltam, hogy neki ez az egész nem fog bejönni. Szerintem a pokolba kívánja ezt az egész QC-t. Sajnos ő nem lesz ott QC-n. Vagy nem tudom, evil még alsó ágon harcol? Egy hétig nyaraltam teljesen el vagyok veszve már ezzel az egész ágrajzzal: [link]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák