- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
Köszi. Vettem egy készüléket, most töltöm,majd kipróbálom azzal is a tölteteket. Első blikkre jó, hogy adtak több fedőt, mert szerintem az lesz az első amit el fogok hagyni.Lehet jobb lett volna valami csúsztatható fedél. A tisztítás bonyolultabbnak tűnik mint az IQOS-nál. 1340 mAh akksi van benne. Szerintem az egy feltöltéssel 20 szál kicsit túlzásnak tűnik, de majd meglátjuk.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Elírtam. Sárgadinnye az görögdinnye. Kipróbáltam és szuper az íze.
-
FіkuszKukіsz
őstag
A kék ID-t próbáltam egy Pluscig S9 készülékkel. Hasonló elven működik mint a Pulze, de ezen állítható a hőfok, idő, előhevítés. 350 fokon erőteljes íz, 0 kukorica íz, rendes "füst" van végig. 4 perc alatt nem fogyott ki a szusz, a HEETS (pl. Russet) ilyenkor már csak szuszogott. Utána 315 fokon próbáltam, 5 percig ment, végig folyamatos "füst". Íz lágyabb, jobban bejövős.
Úgy néz ki lett egy újabb vásárlójuk.
Ízesítettből egy sárgadinnyéset vettem. Azt még nem próbáltam, de ha ez is be fog jönni, akkor a Glo megy a fiókba.
A Pulze készülékkel mennyi ideig lehet szívni egy töltetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged