Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoExDeath

    aktív tag

    Na szerda óta én is GTA5 tulaj vagyok, elképesztően bejövős a játék. Engem amíg nem vettem meg, leginkább az érdekelt hogyan fut a PS3-om, és kb alig hittem el. Folyamatos, sima futás, gyönyörű grafika, nincsenek előugráló tereptárgyak, magas FPS a legtöbb helyen. A játék szerintem éjszaka a legszebb (mármint a játékban), éjszaka olyan mintha nextgen konzolon játszanék. Nappal megfigyelhető hogy itt ott kilóg a lóláb, pl az élek recések elég sok helyen, de éjszaka ezeket nem lehet észrevenni. Egyébként nappal is nagyon rendben van a grafika, fpleg ilyen sebesség mellett.

    Sokan írták hogy az irányítás árkádosabb lett a 4-hez képest. Hát, szerintem ez inkább pozitívum, a GTA5 irányítása egyszerűen szuper, ennek ilyennek kell lennie, olyan mint régen. Pl. motorral max sebességgel lehet cikázni a városban anélkül hogy az ember nekimenne valaminek, ez a 4 csúszós irányításával nem ment így. Nekem ez így tetszik.

    A rádiók zenéi egyszerűen fantasztikusak szerintem, sose voltak ilyen jó számok korábban.

    Azt hiszem a Rockstart ismét nagyon odatette magát, kijavították a 4 hiányosságait, és a Vice City/San Andreas-hoz méltó folytatást kreáltak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák