- Huami Amazfit Bip okosóra
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]Dani #13946 üzenetére
Jah hát úgy hogy 3-an nem szednek úgy lehet is annyit gyűjteni. Nálunk mindig szedett mindenki. Így már nem keveslem a saját 6500 RP-met körönként. Én is így csinálom: tavon kezdek (az a sárga nekem inkább zöld
), majd kb 20 hátralévő itemnél mass, mert a további kombók keresésével nagyon sok idő elmenne, így legalább gyorsabbn következnek a round-ok.
-
-
Isten88
senior tag
válasz
[HUN]Dani #13811 üzenetére
Azon pontosan 4 kanyar van.
Amúgy aki komolyabban veszi, az nézi a km órát is, és az a legjobb megoldás, ha valamihez kötöd a fékezés kezdetét.
Tokyo-knál már nagyjából Én is tudom, hogy merre ,hogyan ,mennyivel és mikor...csak valamiért mikor más ütközik, akkor belaggolok és ha éppen kanyarban vagyok, akkor hirtelen oszlopot fogok. Ez a bug is a patc-csel jött, remélem majd javítják, mert ez zavar engem a legjobban.
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #13805 üzenetére
Nana azért ne túlozzunk.
Igen néha egy századmpre lenézek az órára, F2 nézettel könnyű mert közel van az óra. Nem minden kanyarnál tudom, de a kritikusaknál mint pl b-road 180as kanyar a fánál vagy over the head, sph3 stb-nél a...hogy magyarázzam. Van az arész amikor keresztezi egymást az út, a pálya egyetlen hídja, az alatta lévő út előtti 90es kanyar. Mondjuk b-roadon majdnem az összes kanyart tudom mennyivel érdemes, azon toltam a legtöbbet, főleg a kezedekkor. Route2-nél is tudok 1-2 sebességet, de ott főleg valamihez kötöm h mikor kell fékezni és ez a többire is igaz, STB
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #13800 üzenetére
Hallod jó durva, 1k versennyel, 9k mérfölddel, 5 nappal lvl34. Csak mert mielőtt volt ez a nagy explorer láz hétvégén lvl38 voltam 2900 versennyel 30k mérfölddel és asszem 17 v 19 nappal arra nem emléxem
Én is mérföldet használok, anno a TA-ból megszoktam az 55 limitet és amikor átállítottam elbasztam a boxutca sebességet, ill sok kanyarnál tudom mennyivel kell azt bevenni és nem kezdek el szorozgatni verseny közben h most mennyi kmh-val kéne ezt, annak ellenére h nagyjából ismerem a féktávokat
-
Isten88
senior tag
válasz
[HUN]Dani #13566 üzenetére
A térgörbítés alkalmazásával az okosok szerint a fénysebességnél is gyorsabban lehet utazni. Nézz ismeretterjesztő műsorokat közvetítő adókat, sok hülyeség rád ragadhat, néha okosság is...
UP, mert kellene az AP, ha egyszer már "megdolgoztam" értük.
-
Razin
csendes tag
válasz
[HUN]Dani #12917 üzenetére
kis vigasz, a Zonda F V12 elverte a Nurburing-en 20.8 km-es versenyen...
[Nissan GT-R vs. Zonda F V12] -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #12763 üzenetére
más: Dokar, Dani, és kedves édeklődők.. Igen, el kéne menni egy ilyen igémsz centerbe, és ott kapnál kódot.. Ezért már egyszer anyázam.., még anno, amikor megjelent először az igames..és nagy lelkesen tettem be a linkeket, míg rá nem jötem.. hogy..fak..há' oda biz' el kő' menni..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #12651 üzenetére
Because you do not like a play mode does not mean it isn't important to others. No reason to criticize what other people like and enjoy
Nagyjából:
Csak mert nem tetszik egy játékmód, nem azt jelenti, hogy másnak nem fontos. Nincs okod kritizálni másokat azért, mert szeretik, és "elájulnak tőle".Valahogy így hangzik, majd Paja kijavít, ha nem
MÁS, PAJA! A targonca utána megmarad??
Mert akkor csak a fun kedvéért explorerezek 1 kicsit
(asszem 2szor fogok akkor exp.-ni)
Hátha nekem is a 2.kérdőjelemben lesz egy toronydaru -
MaciG
addikt
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #12443 üzenetére
Huh, az szopás, én már rég szétvertem volna gépet. Nekem anno a nagy explorerezésnél volt h használtam csajokat és aállandóan ctd volt és összesen sok százezret buktam, volt h 4-5x egymás után ctd.
A 49 be nem fejezett versenyből kb 35 ctd, 10 lefagyás, loginra baszás és egyebek a maradék meg kilépés TA-ból (pl amikor elbasztam a boxutcát egy mellettem lévő csávó miatt és esélyem se volt utána mert + kör üres tankkal; vagy mert jogtalanul kaptam a végén áthajtásost és felbaxott...) -
SSP33DY
aktív tag
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #12237 üzenetére
Ez az a PÁLYA tőlem vette el a Word recordot nagy nehezen. Hagytam magam
Szerintem a játékkal komoly probléma van, nekem is ment ati 9200 -vel vagy geoforce 4200 titánium kártyával,alap grafika minden minimumra Shader modell 1.1. de a mostani gépem ( core 2 quad procesor q6600, gigabyte lap x48 chip készlet 2x 1gb corsair dominator 1200mhz, ati 4870 , 500 gb hdd, stb.) és pár óra játék után néha fél percet várok mire kilép a szóbábol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem ez katasztrófa. A jelenlegi legjobb játékok sem csinálják ezt, több órás játék után sem.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #12174 üzenetére
Röviden...
, mint már idáig megszoktuk.
Bla bla bla, a peccs nagyon komplett, és nagyszabású, ezért több ideig kell tesztelni, bla bla, csúszik egy picit a TA pálya 2-3 hét,licenszelési gonodk miatt a Nissan és Honda autók nem kerülhetnek bele a játék amcsi verziójába. Nagyon velősen ennyi, remélem nem fordítottam félre, ezek után nem várok már tényleg semmit sem ettől a játéktól. Annyit azért remélek, hogy a sz@rnak nem adnak még egy nagyobb pofont.
-
dokar
addikt
válasz
[HUN]Dani #12142 üzenetére
ha nem gond, akkor lépjél be előre úgy 17 körül, aztán alt+tab.
én bejelentkezés után meg szoktam nézni egy filmet + vacsora, aztán kezdek csak neki a játéknak. tegnap egy másik speedbugos arccal draftoltam rookieban. míg a mezőny 1.03-as köröket ment, mi addig szépen 0.58-asakat. -
BloodPandus
csendes tag
válasz
[HUN]Dani #11986 üzenetére
A Palikot nem azért tartjuk, hogy versenyezzen...
Ugyebár, nem akarok reklámozni, DE:
Minden futamomat menti a gép automatikusan, multiban is, így valóban ki lehet filózni, hol lett elkúrva pl a kanyar. Ingyen.
Ha bebuksz egy versenyt akkor nem azért, mert valami bug felrakott a szemétdombra, vagy esetleg speedbug van. Azért bukod be, mert elbasztad.A PT nem tudja hozni azt az érzést, amikor csak közepes traction kontrollal, manuális váltóval, és nulla kormányzási segítséggel beleülök egy igazi Corvette-be és leesek vele az útról, mert leesett a gázpedál padlóig.
de ugyanezekkel a beállításokkal, és kicsi gyakorlással egy clio supersport márt egészen uralható lesz.
Mindenki, mindig azt az időt adja, ami neki éppen kijön a csövön, legyen az jó vagy rossz, és nem hátráltat vagy segít az acc-s cicus hiánya avagy jelenléte.
Ha tudsz, tudsz, ha nem, nem.Ennél őszintébben nem tudok elképzelni multiban egy autós játékot. Csak van, aki nem bírja az őszinteséget. Néha én sem, akkor nyomom a Flatoutot
)))))))))))))))
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #11806 üzenetére
Ugyanannyi mint a vette. Csak valódi pénzbe kerül a kocsi és akkor már legyen jobb, így gondolkoznak. De minden AP-RP azonos kategóriájú kocsiknál ez van (poon-RX-7; rolla-kawa. stb)
Nem azért védem a vettét mert nekem is van (habár nem fizettem érte, eventekből kapartam össze), jobban szeretem a pannyt. -
MaciG
addikt
válasz
[HUN]Dani #11683 üzenetére
Ezügyben talán ITT kéne érdeklődnöd, hátha ott több a hottáértő.
Komolyan mondam ,a PT játékos állománya csak csökken. Tegnap majdnem 1 órát voltam fenn és NEM tudtam egy meccset se lejátszani quaddal ,mert nem jött senki a szobába. Néha egy két arc benézett aztán le is lépett. Végül aztán mentem azt nyomtam a gyakorló modban...
-
Isten88
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest