Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PaJa1

    őstag

    daniel1996,
    Ha vennéd a fáradtságot és megtekintenéd annak a hackelős videónak a dátumát talán látnád hogy legalább egy éves. Azóta ki lett javítva az a memória babrálós "kiskapu". Azzal a módszerrel ami a videón látszik(ha egyáltalán még megy) most csak annyit tudsz csinálni, hogy átírod hogy milyen számot lássál az XPd, ratinged, RPd...stb helyén. De ezzel csak a saját szemedet kápráztatod mert a szerver nem a te gépedről szerzi a játékos infókat, hanem magának számolja, így elég komoly hackernek kéne lenned, saját gépet babrálni nem kunszt, arra ott a kalapács :D de egy virtuális kalapácsot "legyártani" és a megfelelő helyre bedobni - tudod egyáltalán hol van a szerver? - már egy hangyányit komplikáltabb.

    A "richmcfly"t nehogy beírd a chatbe mert mindenki rajtad fog röhögni. Gondolom ezt a csítet is megtaláltad már :D

    Úgy hallottam, hogy a legfrissebb, amit crea is linkelt DNA telepítő már fionát tartalmaz így csak az azután érkezett pár kisebb foltot tölt le. Én nem szoktam telepíteni a játékot, csak elindítom az exet és letölti az egészet. Van backup exe a gépeken.

    Én is hallottam erről az autó irányítás változásról módváltás után. Szerencsére nem találkoztam vele, only sim ftw :DDD bár az igazi szimulácótól a PT messze van, de én szerettem amilyen volt.

    A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

Új hozzászólás Aktív témák