Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz st3v3np3t3r #3547 üzenetére

    atyaúristen , lehet itt szőrszálhasogatni 5000 hsz-en keresztül is, de hogy ne merjen senki szólni egy szót se, mert akkor jujj nem lesz app? És akkor majd lehet nekik köszönni? Ugyanmár... Nem szeretnék politizálni, de ilyenkor azért eszembe jut 1-2 aktuális és kevésbé aktuális történés. De persze, tereljük el a figyelmet is a tényleg aktuális problémákról, ami miatt az egész "vita" kirobbant. Az itt jelenlévők nagyrészének még csak a reklámmal sincs baja, persze, mint mindenhol itt is akad olyan, akinek semmi nem jó, de Te is csak őket tudod felhozni jól lesarkítva az egész sztorit. Anno arcanus idejében is csak 1-2 ember elégedetlenkedett állandóan, a többség tisztában van vele, hogy suli, szabadidő, család, stb stb. Ráadásul mindez ingyen.
    Azért remélem az elfogultságod mögül (legyen ez akármi miatt is) egy kicsit elő tudsz bújni és megérted, hogy ez milyen indokok miatt is visszás ez az egész, elég sokan leírták itt.
    Engem spec nem érdekel (de szerintem mást sem) mennyit keres rajta az új fejlesztő, tőlem kereshetne 500.000et is vele, a probléma nem ezzel van, hanem hogy SEMMILYEN megkeresés nem érkezett a PH fele és eléggé rendezetlen ez a körülmény.
    Én reménykedem benne, hogy sikerül megegyezni és mindenki elégedett lesz.

Új hozzászólás Aktív témák