Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem csak magyarul nem tudnak, mert ha így olvasnád a szöveget:
{HTML (+CSS), XML, SQL} (tartalmak leírására és azok stílusának definiálására)
akkor ez elmegy.én nem végeztem ilyet, viszont tanítottam benne, kb. nullát ér. annak érdemes elvégeznie, akinek van állása, ért is ahhoz, amit csinál, viszont a fizetési kategóriája alacsony a papírnélküliség miatt.
-
bigbuda
aktív tag
Köszi szépen!
Azért irtam ide, hogy ilyen véleményeket is halljak. Mert feleslegesen nem akarnék 2 évet ott ücsörögni és fizetni a "semmiért" vagyis "kevesebbért" ha azt rövidebb idő alatt itthon is meg tudnám saját magam tanulni.
Tehát akkor véleményed szerint minden itthon is megtanulható, elsajátítható kellő akarat és szorgalom mellett?
Amúgy ha valakinek van még bármiféle tapasztalata, tanácsa, véleménye, akkor szívesen várom, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő