Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Nagyon akartam aknát keresni, úgyhogy csináltam egy kis windows over ncurses emulátor réteget
Screenshot mûködés közben: [link]
Persze a színekkel meg a speciális keretrajzoló karakterekkel nem foglalkoztam.
Annyi haszna volt a dolognak, hogy felhívhatom a figyelmed arra a tényre, hogy a konzol ablak windows alatt is átméretezhetõ, vagyis nem szép dolog arra építeni, hogy 80 oszlop van.
Ja és persze kipróbáltam az automatikus feltárást is
Azt kellene még lekezelnie, ha olyan mezõt tár fel, ahová a felhasználó már tett zászlót.
Valamint nem ártana egy #include <math.h> mivel így a floor függvényt implicit int visszatéréssel használja és telerakja aknával az egész táblát
Persze lehet, hogy windows alatt valamelyik másik header már berántja, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Screenshot mûködés közben:
Azt kellene még lekezelnie, ha olyan mezõt tár fel, ahová a felhasználó már tett zászlót.
Persze lehet, hogy windows alatt valamelyik másik header már berántja, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.