-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Sziasztok !
Az OOP-ban haladó vagyok, bár nem profi. Ennek utána nagyon felcsigázta az érdeklődésemet az aspaktus orientált programozás AOP. Össze is olvasgattam mindenfélét róla, de csak fejfájást kaptam tőle, az AOP kódolása még nem viágos előtem. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy itt az ITcafe fórum topikjai közül melyikben foglalkoztnak az AOP-val, mert a keresővel nem találtam ilyet?
Előre is köszönöm. -
hiperFizikus
senior tag
Látom, hogy rendesen kimoderáltatok engemet. Ne vegyétek tolakodásnak, de azt szeretném kérdezni a moderátortól, hogy létrehozhatok-e egy "programokról" nevű új topikot vagy azt is egészében kimoderálnátok, mert akkor bele sem kezdek. Ez nem a programozásról szólna, mint ez a topik, hanem arról, amit a programozással létre lehet hozni. A fórumlistában majd hová tegyem?
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
dabadab #9769 üzenetére
Sajnálom, hogy a Word-ot nem bírja az operációs rendszeretek. Sikerült átvarázsolnom a Word-ra feltett tanulmányomat HTM formátummá. Könnyű volt, de sokáig tartott. A portálocskámon viszont a HTM formátumot csak RAR-ban vagy ZIP-ben lehet tárolni, remélem valamelyik jó lesz nektek. Mivel a RAR-t és a ZIP-et egy régi számítógép régi Windows operációs rendszerén csináltam, ezért nem tudom, hogy menyire fog pászolni nektek, de remélem, hogy azért valamelyikkel majd csak elboldogultok. A "(#9768) hiperFizikus" hozászólásom volt az eredeti.
A szótárak konvertálása és a végtelen automaták.ZIP
A szótárak konvertálása és a végtelen automaták.RAR -
hiperFizikus
senior tag
Kedves Programozás topik látogatók !
A portálocskámra feltettem egy tanulmányt a "szótárak és hasonlók általános konvertálásáról programozóknak". Arra kérlek benneteket, hogy olvassátok el, írjátok meg a véleményeteket róla ide, de legfőképp arra kérlek benneteket, hogy csináljatok eljárásokat hozzá egy-két közismert programnyelven, és osszátok meg ebben a topikban másokkal is. Olyan eljárásra, ill. eljárás együttesre vagyok kíváncsi, ami fagráfba, vagyis többszörös listás tömbe fejti át általában a skatulyázott relációimat a tanulmányomból. Ez mindannyiunknak nagyon hasznára válna, mert ekkor nem kellesz nulláról indulnod az adatbázisod építésénél. Ezt talán ciklusokkal vagy rekurziókkal oldhatod meg, de biztosan nem nagy programocskáról van szó, csak azért egy kicsit komplikált lesz. Ki kellesz találnod még egy találó nevet is az eljárásnak:pl. RelaciosterKonvert( string ) , a visszatérési értéke egy határtalan többszörös tömb lista. Olyan speciális eljárások is kellenek majd, ez egy kicsit nehezebb, amik frissítik ennek a relációs fagráfnak az egyes részeit. Szeretném ha ezért megdicsérnétek engemet.
Üdvözlettel: Erdős Attila a szlovákiai Rimaszombatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest