Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
1, Az i/o hibából, meg abból, hogy sehogy sem látod a régi vinyót, én arra gondoltam, hogy maga a vinyó romolhatott el...de ez csak egy tipp
2, Nos, nem feltétlenül tévút, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha ilyen programok megpróbálnak megjavítani ehhez hasonló eseteket, akkor abból csak nagyobb baj lesz, mint volt :(
3, Nem. Látnod kéne
4, sajnos passz
5, Nos annyit tudok mondani, hogy szerezzd be a getdataback nevű programot. Ez képes akár formázott partícióról is visszaszedni az adatokat. Ez ingyenesen letölthető, de így csak megnézni tudod, hogy mit tudna előásni, ahhoz, hogy ténylegesen le is tudd menteni az adatokat, ahhoz meg kell venni (vagy valahogy másképp megoldani a regisztráció problémáját ;])
6, Nos, ha az 5-ös pont megvan, akkor egy formázást meg lehet ejteni...ha így OK minden, akkor van 23GB üres helyed, ha továbbra sem látod, akkor passz. De ezelőtt mindenképp próbáld meg először adatokat visszaszerezni!
Aktiválás: sorry, de ebben sem tudok segíteni.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest