Keresés

Aktív témák

• woland

csendes tag

válasz Cathfaern #4 üzenetére

Nos feltettem a GetDataBack progit, de azt írja, hogy van egy 0 kbyte-os wincsim: tehát nem elég, hogy csak a hibás partíciót nem ismeri fel, hanem a jó partíciót sem, és az egész winchesterről en bloc közli, hogy 0 kbte-os :(

Na mindegy, még megpróbálkozom egy Tiramisu nevű programmal, bár nem tartom valószínűnek, hogy 23 GB-ot egy diskeditorral végig fogok nézni :U

MIndenesetre köszönöm mindenki a válaszokat, remélem legközelebb nem lesz legközelebb, vagy ha mégis, akkor nem ilyen véget ér.
    Köszi mindenkinek a segítséget.

• woland

csendes tag

válasz Cathfaern #4 üzenetére

Szia!

Először is köszi a választ.
    A wincsi elvileg két részre volt partícionálva, a másik partícióval (még) semmi gond. Elvileg hallottam olyan vírusról, ami a fájlrendszerbe turkál bele, meg olyanról is, hogy a MAXTOR winyókat célszerű többfelé partícinálni, mert idővel bizonyos típusai könnyen meghibásodhatnak és akkor csak egy partíció ugrik, de nem az egész wincsi.

Ami a 2)-t illeti, egyre inkább ez lesz lassan az én véleményem is :(

A GetDataBack progival feltétlenül teszek egy kísérletet, lehet, hogy kettőt is, mert elég sok munkám veszett el, és persze meg tudom csinálni őket megint, de nincs rosszabb annál, mint amikor egy már megcsinált munkát még egyszer meg kell szülni. (Ha elveszne a 23 GB, de meg lehetne menteni az adatokat róla, akkor én azzal kiegyeznék, bár úgy néz ki, hogy ez nem kívánságműsor...)

A segítségedet (és a halovány esélyt :-) ) minden estre nagyon köszönöm, majd megírom, hogy kb. mit sikerült összehoznom.

Aktív témák