- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Az XP bizonyos hibáknál ''letiltja'' az adott partíciót (őszerinte azért, hogy nehogy további gond legyen, mielőtt kijavítja), pontosan nem tudom, hogy ezt hogy éri el, de ilyenkor másik XP alól sem lehet elérni az adott partíciót. Nekem az a megoldás vált be erre, hogy WinMe (vagy Win98) + Winternals NTFS for Win98 (read and write változat). Elindul a WinMe, látszik az NTFS partíció, persze ált semmi baja, újraindítom a gépet, és máris tökéletesen megy XP alatt is az adott partíció. Ha mégsem látszana továbbra sem XP alól, akkor WinMe alól simán le tudok minden adatot menteni (esetleg meglehet próbálni kijavíttatni a partíciót WinMe alól az autochk programmal, amit tartalmaz az NTFS for win98 program).
Miután te kijavíttattad a PQ Magic-kel, így erre már nincs esély, de a jövőben inkább ezt próbáld ki először. Most talán a GetDataBack-el tudsz valamit elérni (ezt előttem már leírták). -
Cathfaern
nagyúr
1, Az i/o hibából, meg abból, hogy sehogy sem látod a régi vinyót, én arra gondoltam, hogy maga a vinyó romolhatott el...de ez csak egy tipp
2, Nos, nem feltétlenül tévút, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha ilyen programok megpróbálnak megjavítani ehhez hasonló eseteket, akkor abból csak nagyobb baj lesz, mint volt :(
3, Nem. Látnod kéne
4, sajnos passz
5, Nos annyit tudok mondani, hogy szerezzd be a getdataback nevű programot. Ez képes akár formázott partícióról is visszaszedni az adatokat. Ez ingyenesen letölthető, de így csak megnézni tudod, hogy mit tudna előásni, ahhoz, hogy ténylegesen le is tudd menteni az adatokat, ahhoz meg kell venni (vagy valahogy másképp megoldani a regisztráció problémáját ;])
6, Nos, ha az 5-ös pont megvan, akkor egy formázást meg lehet ejteni...ha így OK minden, akkor van 23GB üres helyed, ha továbbra sem látod, akkor passz. De ezelőtt mindenképp próbáld meg először adatokat visszaszerezni!
Aktiválás: sorry, de ebben sem tudok segíteni.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Medence topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VR topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest