Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
hamikike
üzenetére
1. igen asztalinál érdekes ez
2. az csak akkor kell ha alapból 4.04 van a tableten!!
3. ezt el is felejtettem, telefonokkal foglalkozom ahol nincs külön táp, igazad van
4. a 4.0.4-el egy olyan környezetet hozol létre ami jó lesz a recovery telepítéséhez, sajnos downgrade nélkül nem fog menni. Csak 3G-s van belőle, de rövid ideig lesz a tableten.
5. A CWM = recovery mód
6. Szokott lenni külön kombó, esetleg a hangerő le plusz power gombot kell megpróbálni, de ha akarja nem akkor csak onnan
7. Igen egy menü. A folyamat előtt is rátehetd azt a zip-et, csak kronológiai sorrendben írtam. Meg nem gond ha megismeritek a funkcióit. Nem a rootba másol, ugyanúgy a belső sd-t csatolja
8. A gapps a google apps (play store, google fiók, gmail, talk stb.) egy flashelhető zip formában, ha gond lenne vele. A rom manager a CWM android felöli programja, abból tudsz újraindítani recovery módban
9. az anysoft egy sima playstore-os apk, androidból telepíted, csak azért mellékeltem, mert ha összeomlik a bill mint nálam nem tudod a playsotreba bepötyögni mit akarsz letölteni
egyébként utánaolvastam, mindenkinek gondtalan volt a rootolás, én kifogtam ezeket, de jobb is mert így le tudtam írni mi a teendő ha mégsem jó.Mindent tudsz

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest