Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
igen kér jelszót.
nem tudom hogy milyen elosztóval megy, mert falban van meg a padláson -
válasz
kabelmania27
üzenetére
nem nagyon tudom a jelszót amivel be lehetne lépni.
és hogy hogyan kábeleztek azt se tudom, mert tanfolyamon voltam mikor csinálták és akkorra értem haza amikor már elment a szerelő
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
motorolaj-at
(SBV5121E)és az a jó hogy tartja is a sebességet, nem úgy mint előző szolgáltató ahol voltam 3 mbit-es csomagban 7000ftért! és a 3mbit csak az első 20 mpben volt. aztán leesett 1.5-re...

még folyamatosan kötik a faluban az emberekhez, remélem csúcsidőben is tartani fogja magát
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
köszi

-
na most már én is pr-es vagyok.
bekötötték. eddig egész korrekt a sávszél tartja azt amire fizettünk.
de lenne egy gondom, remélem tud valaki segíteni. info@pr.hu-val már levelezek ezügyben, de még nem mondtak semmi okosat.édesanyámnak van több címe amit használ (@benkofarm.hu-ra végződik) sehogy se tudom megoldani hogy tudjon levelet küldeni, ugye a kimenő leveleknél a mail.pr.hu-t kell megadni illetve a pr-es emailt és jelszót. de hibát dob ki erre és nem értem miért. ha felveszem a pr-es címet levelezőbe akkor sima csiga, minden megy. csak más címmel nem. ezt meg lehet valahogy oldani?
gmailre átirányítás nem megoldás. -
köszönöm szépen a reakciót

itt falun csak két szolgáltató közül választhatok most hogy bejött PR-t is. a másik szolgáltató az wifi-s, sok problémám volt vele, főleg pingek terén játékokban. illetve ott a 3 mbit 6700.
kipróbáljuk ezt is megnézzük mit tudnak.SpeedR, hunfatal: nektek is köszi a reakciót

-
üdv
mostanában van valakinek tapasztalata a céggel illetve a szolgáltatással?
a falunkba most jönnek be és érdekelne a vélemény.majd még olvasgatok vissza csak már este nem fog az agyam
remélem van frissebb infótok vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(SBV5121E)