Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosman
aktív tag
válasz
Zsolty20
üzenetére
Igen ilyet mi is tapasztaltunk, hogy fentebb ment a maximális fölé, de a maximumot igazából hozza stabilan.
A lényeg, hogy nincs olyan ingadozás, hogy egyik nap csak 300 mondjuk aztán másnap 800.
De muszáj is, hogy stabil legyen a szolgáltatás, mert a DIGI és a PR mellett megjelent a Telekom is optikai hálózattal a környéken. Veletek szembe a varsányi dunasoron olyan 3 hete húzták az optikát az oszlopokon. 
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Zsolty20
üzenetére
Ez nem kirohanás, hanem igazság, ha a kettő között nem tudsz különbséget tenni, fordulj egy értelmező kéziszótárhoz. Kirohanás akkor lenne, ha úgy csinálnék mint te, vagyis elkezdenék személyeskedni, mikor semmi szakmai érvem nincs a másik felszólalásával kapcsolatban, szóval úgy érzem, hogy ebben az esetben magadból indultál ki, ha gondolod, hívd fel valamelyik ingyenes lelkisegély szolgálatot és mond el, hogy ki moleszált, hátha segít

Tényleg mikor nincs gógyi, csak személyeskedés, na az bántás, bár ebben az esetben sem úgy kezelem, ahogy kellene az ilyeneket, de azért visszavágtam, mert így kell.
Amúgy tudnám jobban, a gond csak az, hogy minek? Már annyi távközlési szolgáltató van a piacon, hogy felesleges újként betörni, na meg akik valamit jól csinálnak, mint a DIGI, azt a kormány úgy is tönkreteszi.#3665 tomee987:
Látom nem sikerült értelmezni, amit írtam, mondjuk hogy őszinte legyek, nagyon nem is vártam mást
Attól, mert nem tetszik a hülyeség és leírom az igazságot, miért lennék agyonfrusztrált? Egyébként elmondom neked, a környezetemben nem nagyon néznek le és általában én szoktam elutasítani dolgokat, de te így ismeretlenben biztos jobban tudod, mint úgy minden mást
A témára visszatérve, mobilhálózatok estén a vezeték nélkül backup sem biztos hogy mindig működik, a legjobb az, ha az alap optikai hálózat jól meg van csinálva és esetleg redundáns, tehát maga az optika az és nem a mikróval együtt, gondolom informatikában nem kell elmagyarázni, mi az a redundancia, és miért is jó, miért találták ki? Mondjuk ha egy olyan szolgáltatót védsz, ahol ismeretlen a fogalom, akkor lehet felesleges a kérdés
-
válasz
Zsolty20
üzenetére
"A PR, mint szolgáltató nem hibátlan, viszont ahol optika van, ott panasz nem sok van."
Ahol nincs? Az levan tojva?
Megyénkben pár éve rengeteg pénzt nyertek hálózatfejlesztésre, nem történt semmi.
Egy másik szolgáltatóval felosztották egymás közt az itteni falvakat, szóval monopol helyzetüket kihasználva annyit kérnek és olyan rosssz netet adnak, amilyet akarnak.
1 hete az 500-as netem 100-at se tud.
Váltani tudok?
nem.
Szóval légyszives, ne védd őket.
A politikai hsz-t nem láttam, de nem nehéz kitalálni hogy mivolt benne, köztudott tények.
-
Stefanie
tag
válasz
Zsolty20
üzenetére
Felhívtam őket, van megoldás!
Mind a két esetben nekik kell szólni, hogy állítsák át távolról, amihez 72 órát kértek.
Optika esetében ennyi, menni fog. Ha nem az van, akkor:
a) átbillentik távolról, de ha elmegy az áram vagy újraindítod az eszközt, ezt e beállíást elfelejti
b) 2500 forintért adnak egy másik eszközt ami csak bridge-ként működik. Ezt személyesen kell intézni, a régi modemet is be kell vinni nekik. -
Alteran-IT
őstag
válasz
Zsolty20
üzenetére
Valószínűleg az még a régi ügyfélkaput, illetve annak részeit használná, látszik mennyire figyelnek arra az app-ra, illetve a fejlesztésérére.
Próbáld meg az új ügyfélkapun belülről igényelni a kódot, már ha annak van olyan része és azt add meg az app-ba, bár nem tudom hogy van-e, én még nem regisztráltam az új ügyfélkapujukba, meg nem is fogok, mert egy kabaré amit csinálnak, az előző sem volt túl régi, nem értem minek erre kellett elbaszni egy csomó időt és erőforrást, helyette foglalkozhattak volna hálózatfejlesztéssel, meg egyéb fontosabb dologgal. -
Alteran-IT
őstag
válasz
Zsolty20
üzenetére
Ha jól emlékszem, egy volt PR-Telecomos előfizető Szigethalmon volt és ott borzasztóan szar volt a szolgáltatás minősége, sőt korlátozásokat is vezettek be pl. torrentre, tehát speedtest-en le tudtad mérni mondjuk a 250 megát, de torrenten már csak mondjuk a negyedével jött, mindegy hogy mit töltöttél le, meg milyen géppel és nem hiszem hogy ez változott azóta valamit, főleg hogy csak 250 megás csomag a max. szóval ez elmond valamit a hálózat minőségéről és terhelhetőségéről.
Meg itt Zemplénben sincs valami nagy elégedettség a szolgáltatóval kapcsolatban, a vírusidőszak előtt sem volt, közben meg a nagy homoffice-ozás meg az online oktatás alatt valami tragédia volt, mondjuk most is az még néha, 3-4 500-as előfizetésről is tudok, aminek a plafonja csúcsidőben általában olyan 270-330 Mbit/s körül maximalizálódik lefele, szóval ha olyan hálózaton ennyire gyér, ahol 500-ast be mertek vállalni, képzeld milyen ott ahol csak 250-est vállalnak be max.
Persze nem az a szándékom, hogy elrettentselek a PR-től, de ha van optika a T-nél ott helyben, akkor inkább az és addig kell őket ütni, meg szükség esetén az illetékes hatóságot, amíg meg nem oldanak oda is egy osztást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A lényeg, hogy nincs olyan ingadozás, hogy egyik nap csak 300 mondjuk aztán másnap 800.