Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alteran-IT

őstag

válasz tomee987 #3667 üzenetére

Akkor nem látsz valami jól, ha gondolod feliratok neked valami szemüveget, ami segíthet.
    A kritikával alapjában véve nincs gond. Az amit én csináltam az egy kritika igazság formájában, amit ti csináltatok most az egyszerűen instant személyeskedés, ami mögött nem hogy szakmaiság, igazság sincs. Ilyet én is tudok veled csinálni, lehet még csúnyábban reagálnál mint én.
    Nem mondanám elnyomottnak magam, sem olyannak aki okosnak hiszi magát, az hogy egy szolgáltató vagy ebben az esetben még egy hatóság fele igaz tényt állítottam kritikaként (mert hogy a hülyeséget pozitívumként nem lehet előadni, főleg úgy hogy még örülök is neki, vagy te örülni szoktál neki? Mert az mindent megmagyaráz.), az abszolút nem igazol téged, vagy visszatérhetünk oda, hogy nem tudod mi az igazság, nem látsz valami jól és mégis kellene valamilyen szemüveg? Az meg hogy a társadalomban a hülyék vannak domináns pozícióban, azon mit csodálkozunk? Ez általában így volt mindig is egy-két esetet kivéve, most sem véletlen halt meg az utóbbi 2 év során több mint 40 ezer magyar, mert a sok buta ember által megválasztott mégbutább emberek nem tudnak értelmes döntéseket hozni és érdekes mód, de lakosság arányosan más országokban nem haltak meg ennyien, ezen miért is nem csodálkozom, de ha szerinted jelenleg az országban nem a vezetői rétegekben van probléma, akkor ezt meséld a károsultaknak, akik elvesztették szeretteiket, vagy éppen a szar szolgáltatást "élvezik" a hülyék miatt.

Ami a DIGI-t illeti, nekem is vannak DIGI-s ismerőseim, de ők nem panaszkodnak ennyit. Mondjuk ez lehet azért is van, mert nagyrészt nem igaz amit mondasz, másrészt ha igaz is lenne, akkor ott van az, hogy általában a DIGI jó minőségű szolgáltatást ad és ezért ha kicsit több ideig kiesik, az nem annyira zavaró, mint ha eleve szar lenne a szolgáltatás és amikor használnád, akkor még szarabb, már ha egyáltalán van.
    Nekem amúgy az is gyanús, hogy elméletileg a DIGI gerincek kapacitása nincs kihasználva, most is csak a 10G-PON miatt növelték, tehát ergo a TV-t nem kellene hogy érintse sávszélesség probléma, ha odáig ugyan azon a hullámhosszon osztozik (bár kétlem), az OLT-tól meg megint más hullámhosszon megy, szóval kicsit sántít amit állítasz.
    Mit is kellene rajta ismernem, mikor a legtöbb helyen nem is saját gerinchálózatuk van, az ilyen többszálas optikai HFC-s, illetve FTTH-s felhordóhálózatokat meg igazából nem nevezném gerincnek, tekintettel arra hogy nem is az, inkább ilyen spórolós tákolmány, amit egy hülye kitalált, az meg azóta százat csinált.

Amúgy az a gond, hogy itt eléggé elterjeszkedett a PR és eléggé Patak központú, ha a hálózat struktúrából érted a célzást, szóval igazából illett volna már valami redundáns megoldást kidolgozni legalább patakig, ha komolyan gondolják a szolgáltatást, bár az a bajom, hogy a pályázati pénzekből sem igazán láttam semmi érdemi fejlesztést (pl. a HFC cseréje FTTH-ra, ami már illene), így nehéz úgy venni, illetve látni, hogy komolyan gondolják.
    Egyébként régen figyeltem a PR fb oldalát, elég sok településnél volt eddig gerincszakadás országszerte és valahogy a kiírásokon és a kommenteken nem azt vettem észre, hogy máshol lenne redundancia a PR-nél ezt a régiót kivéve, persze az nem azt jelenti, hogy nincs, csak valószínűleg az érintett szolgáltatási területek egyszámjegyű %-át érinti.

Új hozzászólás Aktív témák