Hirdetés
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- iPhone topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
tomee987
üzenetére
Tanultam képzeld el, de egy tanult gondolkodó ember nem ért egyet minden dologgal, főleg nem a hülyeséggel amit tanult, vagy éppen ami van. Ez kb. az a logika, hogy egyet kell érteni a fidesszel, mert az van kormányon és ugye a kormány hoz döntéseket, törvényeket, a saját hülyéit ültetik oda is, ahol ezeket szabályozzák le, de attól nekem miért is kellene egyetértenem, főleg mikor én nem választottam őket? Attól mert valaki diplomás, vagy hatalom van a kezében, attól még csinálhat nagyon sok hülyeséget, gondolom az elmúlt 30-40 évben nem csukott szemmel éltél, vagx mégis? Szóval ez olyan dolog, amin lehetne vitatkozni, de nem érdemes.
Egyébként szoktál a 2D-n kívűl több dimenzióban is gondolkodni? Mert nem úgy látom, ugyanis tudtommal semmi sem írja elő, hogy horizontálisan ugyan ott kell futtniuk pl. a távközlési kábeleknek ahol pl a víz vagy a gáz főnyomó csövének és csak vertikálisan lehet eltérés az elhelyezésben, innentől kezdve meg a hasonlatod nem csak hogy nem jó, de hülyeség is.
Valamit meg eléggé kihagytál, ugyanis írtam a telefonos példát is, attól is függhetnek életek és milyen furcsa, az is a távközlési szférához tartozik és a legtöbb kapcsolat IP alapú már lassan a mobil szektorban is és ugyan úgy optikán megy a legtöbb esetben (kivéve mikor az oszlopok is valamilyen vezeték nélküli technikával vannak összekötve), szóval sok esetben életek függhetnek attól, hogy van-e távközlés, vagy nincs, de ezt tudhatnád már, a gond csak az, hogy ezt sem a hülye szolgáltatók, sem a hülye hatóságok nem tudják. Mondjuk a hatóságok csak egy dolog, mert az politika, az meg általában tele van hülyékkel, a gond inkább ott van, hogy a szolgáltatók sem nagyon próbálnak érvelni, hogy gyerekek, ez így nem jó, mert ha traktoros pista elvágja a kábelt, akkor ez és ez a probléma lehet, ami egy csomó költségbe és emberéletekbe kerülhet, főleg ha mondjuk közös az optika az egyik mobilszolgáltatóval és mondjuk egy halálos infarktus esetén nem tudod hívni sem a mobilról, sem vezetékes telefonról a mentőket, olyankor meg lehet nálad csapvíz, az nem fog életet menteni ebben az esetben.
Tudod nekem mint IT-snek az a bajom, hogy a szakma tele lett felelőtlen buta emberekkek és ez a jövőben nem vezet semmi jóra.Egyébként a PR-re visszatérve, az a leggázabb náluk, ahogy még az egészet csinálják, vagyis többszálas optikával, amite te sem írtám semmit amivel elismered, hogy igaz és hülyeséget csinálnak mert egy egymódusú pl. kétszálas optikai gerinckábelt könnyebb és gyorsabb lenne kijavítani, mint ezt a többszálas kábelt amit a fejállomások számának a csökkentésére használnak, ami hosszú távon lehet hogy némi költséget spórol meg, de szakmailag baromság, ezt pedig több példával is bizonyítottam.
Az meg megint gáz, hogy év eleje, iiletve az áremelkedések óta hozzá sem lehet szólni a fb posztjaikhoz, vicc az egész amit csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest