Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nautilus17p7

csendes tag

válasz bluemirage #122 üzenetére

Sziasztok ! Én azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van e 99 darab szaporítható hangsávja a Pinnacle studio 14 HD Ultimate Collectionnak ? Ezt azért kérdezem tőletek mert szeretnék csinálni az 1950 -60 -70 évek stílusában moziszerű amatőr játékfilmeket - amibe nekem nagyon sok hangsáv kellene és csak 3 darab hangsávot találtam a Pinnacle studio 14HD Ultimate Collectionban. Azt tudom, hogy a videó szerkesztő tudd 5.1 -et készíteni. Amiről azt hiszem, hogy abban csak összesen 6 darab hang csatornám van amit variálhatok Virtuálisan. De mi van akkor ha én a kép startom alá több hang hatást akarok tenni mint 6 darab ? Akkor mit csináljak ? Érdeklődve várom a válaszotokat. Sziasztok ! Ha az E - mail címemre válaszólnátok az E - mail címem: nagy.captainnemo@gmail.com :R

• nautilus17p7

csendes tag

Sziasztok ! Én egy nem fiatalember vagyok - aki nagyon szeretne egy magyar nyelvű Pinnacle studio 14 hd ultimate collection videószerkesztő programmal csinálni magának az 50-60-70-es évek mozi filmekre hasonlitó amatőr filmeket csinálni. De sehogy sem tudok elindulni mert nem látok műveleti sorrendet mutató számokat a külömböző műveletek között. Hogy sorban tudjak elíndulni és haladni vele. Valahogy a valóságban nem tudok úgy elíndulni mint ahogy azt a magyar nyelvű Tutoriál magyaráza és mutatja. Szeretnék a forumon olyan segítőket találni akik jó szível megértően vezetnének ezen az úton engem. Akikkel a fórumban is és e - mailban is és skyep -on is szeretnék komunikálni a film csinálásról. Az e - mail címem: nagy.captainnemo@gmail.com - Skyep címem még nincsen. Aminek a létre hozásához segítséget keresek. Valójában Skyep -on szeretném oda - vissza képpel hangal megtanúlni a videószerkesztő használatát. És ha van kedve a film csináláshoz annak aki segít - hát az csinálhatja velem a filmet. Köszönöm szépen ha segítetek.

Új hozzászólás Aktív témák