- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Aktív témák
-
BlueGold
csendes tag
Egyik ismerősöm kb. 1,5 éve vette a fenti video digitalizáló kártyát, eddig Win. 98 felett használta a következő módon. Az Adobe Premiere 6.0-al bedigizte azokat a részeket a szalagról ahova effectet terveztett, a szerkesztett részeket elmentette a wincsire. Amikor készítette a Mester szalagot akkor az Adobe After Effect 4.1-el vissza játszotta a szerkesztett részeket a felvevő videora a megfelelő helyekre.
A hétem feltelepítettem a gépére a Win. XP-t. a netről leszedett driverrel feltelepíttem a kártyát is hozzá. Elindítottam a Premiert az meg kiírta, hogy NEM talál rögzítő eszközt, megprobáltam a kártyához adott Pinnacle Studio 7 programmal is az látta a kártyát és tudott is felvenni vele. Ezután megprobáltam a Premierben megnyítni a Studio 7-el felvett filmet arra meg azt mondta NEM találja a kibontó kodec-et pedig a Médiaplayer-el letudtam játszani a filmet. Ha valaki tud rá megoldást, hogyan lehet használni a kártyát a Win.XP + Premiere párossal az legyen szives ossza meg velem is a tudását. Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest