Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz szaszlaci #13162 üzenetére

    Felnőtt emberek vagyunk, mindenki használja és ajánlja azt amit jónak tart. Nekem nem fáj neked vagy másnak bevált az ötezres kínai is. Én is csak a saját tapasztalataim írtam a Braunról és Philipsről melyiknél mi előny, hátrány.

    "Nem tartom etikusnak, hogy két – háromszoros áron (15 – 20 ezer) ajánlasz az idetévedőnek olyan borotvát, ami sokkal kevésbé kíméletes, sokkal rosszabb, mint a 6 – 8 ezres kínai."

    Ha ennyire vitázni akarsz, akkor megjegyzem én azt nem tartom etikusnak, hogy te mint kiderült belépő modell Braun 1 és 15 éves muzeális cuccaid alapján általánosan lehúzod a Braun, Philips, Panasonic modelleket. Anélkül használtál volna elmúlt öt évben középkategóriától felfele modellt. De azért megmondod mennyire rosszabb. :D Próbáltad az SH90-et vagy csak kép alapján kinyilatkoztatod sokkal rosszabb mert te azt mondod és kész? :U
    Érdekes hogy lehet még piacon a Braun, Philips, Panasonic trió (akár Remington még), ha igazad lenne és a kínai csodák annyival jobbak párezerért, akkor miért nem a Kemei és Xiaomi uralja a piacot? Valami nagy összeesküvés van itt! :D

    Egyébként kapaszkodj meg, én a 15-20 ezres Braunt sem ajánlom, mivel az csak belépő Series 3 árkategória. Ha valakinek beválik szuper, ha nem akkor eszi a fene kicsit még hozzátesz és Series 5 ami egészen más fej, vagy akár használtan 7-est kifogni.

    "Plusz ennek a Philipsnek nincs akkukijelzője, sőt, ha jól látom, vezetékes"

    Tévedés. S8980 van akkukijelző, tisztításjelző, és természetesen akkuról megy hiszen Wet&Dry készülék. Tájékozódj, friss kínálatot nézz, ne 15-20 évvel ezelőtti tapasztalatodból ítélkezz.

    "mert te nem próbálsz ki kínait – mert a Philips aztán nem az "

    Nem próbálok ki kínait mert mondtam nem érdekel és az olvasott beszámolók sem keltették fel az érdeklődésemet: Xiaomi Mijia modellt írták akár itt is és angol kommentekben régebben többen, aztán pár hónap múlva újra jelentkeztek széthullott a fej, megállt a motor, irritál, tép, van-e hozzá manual és garancia, hazai szerviz, hol lehet hozzá fejet venni stb. Az Enchenről régebben azt olvastam itt irritál, ami lehet egyéni kérdés, viszont írták nem vízálló, ami több éve alapvető elvárás emiatt nekem ingyen se kéne. Ismerősnek van kb. négy ilyen olcsó kínai és 6-7 ezres Lidl borotvája, 4-5 hónap után veszi a következőt és morog rájuk nem jók. Nem csak a te tapasztalatod létezik a világon.

    Fordítva is igaz ám, te se akarsz kipróbálni egy Braun 7-9 szériát vagy SH90 fejes Philips-et, csak tapasztalat nélkül magyarázol mert az ezeréves darabjaid Braun 1 kilyukadt a szita és a 10-15 éves Aquatouch alapján.

    Egyébként az általam használt Braun 5030-at Németországban gyártották, a Philips S8980-at pedig Hollandiában.
    Ha elárulom iphone mobilom van akkor is hülyének tartasz miért nem xiaomit veszek sokkal olcsóbban? Hát az se érdekel. :P

Új hozzászólás Aktív témák