- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
airnorbee
csendes tag
Sziasztok, egy bő féléves 37 PFL7605H tv-t mennyiért lehet eladni kb? Teljesen jó állapotban van csak kaptam egy 42-es Pana plazmát.
Köszi a választ. -
airnorbee
csendes tag
Gyorsan és röviden akartam írni azért sikerült kicsit érthetetlenné
Tehát, vannak szolgáltatók akik adnak valami kütyüt (talán settopbox), gondolom azért hogy jobb legyen az adás.Mivel én nem fogok ilyet kapni, mivel olyan a lakás hogy a falban be van építve koax csatlakozás, ezért kérdeztem hogy lesz-e látható különbség a minőségben.
Ha esetleg hülyeséget írtam volna akkor előre is elnézést érte. -
airnorbee
csendes tag
válasz
bluemirage #3493 üzenetére
A koax kérdés arra vonatkozott hogy ha nincs settopbox (ha kell) akkor elég-e a koax.
-
airnorbee
csendes tag
válasz
petermattek #3486 üzenetére
Sima koax kábelen is van különbség a digitális adás javára?Köszi a választ.
-
airnorbee
csendes tag
válasz
mrmilan #3484 üzenetére
Nekem is jelentkezett a net tv-s probléma de nem foglalkoztam vele.Frissítés megy usb-ről, olvasd el a ph honlapon hogy kell és azt kövesd (nem biztos javít rajta én még nem raktam fel az újat).
MÁS: lehet nem ez a legjobb topic de nem találtam hol lehetne ezt kérdezni:
Van különbség a sima digitális (tehát nem HD) és az analóg adás minősége között?
-
airnorbee
csendes tag
Sziasztok, 7605 tv-m van. Szoba antennával szeretnék mindigtv-t nézni.Hol és mit kell állítani hogy fogja?A teszt-vétel menünél nem talál csatornát.
-
airnorbee
csendes tag
Sziasztok! Lehet volt már de nem találtam:
Ha digitális adást szeretnék nézni, mi kell hozzá? 7605-s tv-m van, ebben elvileg van DVB tuner. Akkor mi kell hozzá hogy fogjam az ingyenes HD csatornákat?Igazából M1 kellenne.
Köszi a válaszokat. -
airnorbee
csendes tag
Üdv sorstársak!
7605-s Tv-n NET Tv használatához tudok telepíteni adobe flash player-t?Youtubehoz kellene, de nem a gyári apps-hoz, hanem interneten beírva.
jól megfogalmaztam.köszi a választ. -
airnorbee
csendes tag
Jó szemem van az tuti, de ezt szerintem ezt más is látja.Ha keresztbe megy a képen pl. egy ember sima séta tempóban, a kontúrja körül simán látni.Autóról meg repülőről már ne is beszéljünk.Ha bekapcsolom az mpeg zavarszűrést az minden kép módban be lesz kapcsolva?
-
airnorbee
csendes tag
A gyorsan mozgó dolgok kontúrja mellett elmosódnak a pixelek, ezt ki lehet küszöbölni vagy szokjak hozzá? pfl7605
köszönöm
-
airnorbee
csendes tag
Sziasztok kb 1 hónapja vettem egy 37pfl7605h12 típusú tv-t.Pár kérdésem lenne.
- valaki linkelt ide egy optimális tv beállítást, ezt megcsináltam de szerintem rosszabb lett mint volt.Ez a beállítás fix? Vagy ha a smart képben állítok pl energiagazdaságosra vagy játékra akkor ezek megváltoznak?Azért kérdezem mert én csak szürkét látok nem feketét!!
-dlna összekapcsoltam pcvel, de mkv-t alig akar játszani(szinte sehogy) pl 1080p sorozatot visz,de filmet nem.
Milyen média lejátszót érdemes hozzá venni, lanon átmennek az 1080p filmek vagy szaggatnának?
Köszönöm a válaszokat.
Lehet csak nincs jól beállítva,de jelenlegi állás szerint én soha nem vennék többet ilyen tv-t!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Opel topik
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest