- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
slick-adam
aktív tag
-
slick-adam
aktív tag
nem tudom, hogyan lehet merni, hogy "fojt"-e. benyultam a hazba es hideg levegöt sziv befele.
elöl van 2 db 120-as venti ill. hatul es felül a procihütö felett is 1-1.
igy olyan a hütes, hogy nyitott hazzal se hidegebb a rendszer.
a porszürök is jol funkcionalnak, de valszeg meg mindig nem sikerult elernem a pozitiv airflow-t, mert par nap utan mar latni kis porcicakat bent. majd cserelem a ket elsö, olcso 120-ast 2db 140-es Noctua Redux-ra, ugy mar tuti lesz.feketet vettem.
3 megjegyzes:
- a haz festese nagyon vekony, vigyazz nehogy megkarcold
- az "ablak" is egy alja plexidarab, nekem belül megkarcolodott (1 nagy karc keresztbe) a "legsurlodastol" (mert en hozza nem ertem az k.istenna jo, csak nem tudok rola, de na...)
- ujjlenyomat NAGYON meglatszik rajta. ha kezmosas utan nyulsz hozza akkor is. ugyhogy összerakas utan pucolas, vagy kesztyu.szerk.: de amugy nagyon elegedett vagyok vele. logikusan felepitett, elvezet volt összerakni. sokat kerestem, de arkategoriajaban nehezen talalni jobbat (van meg egy NZXT (vagy mi a neve) haz ekörül, az szinte ugyanez felepitesre). ezutan mar 150 euro körül vannak jobb hazak szvsz
-
slick-adam
aktív tag
sziasztok!
Phanteks P400-asba szeretnek LED sort tenni a rendelkezesre allo csatlakozora teve.
eredeti Phanteks LED sor sajnos nincs sehol keszleten (Nemetorszag), ilyen Bitfenix es hasonlo meg joval dragabbakat meg nem akarok, az mar arban tulzas szvsz.
szoval a kerdes (nem vagyok tech szaki), hogy ha talalok egy LED sort, ami 12V-os 5050 SMD RGB, mint amit az eredetihez is irnak, akkor az jo hozza? vagy vannak egyeb parameterek is, amikre figyelni kell?
EZ pl?köszi elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Jonsbo C2
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest