- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
Műszakis #187 üzenetére
Heló! Bent van a Thermalright True Spirit 140 Direct eredeti fekete + fehér ventis hűtőm. Tényleg befért a p400 temperedbe. Azt azért nem mondanám, h a 170-es is beférne, de egy 165mm-es még eléggé valószínű. Megdöntöttem én is a ház 160-as rekordját ezzel a 161-es hűtővel
. Köszi a helpet innen is, szépen dolgozik a Ryzenen.
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
Műszakis #181 üzenetére
I don't know, de csütörtök este megyek érte
Ábrák alapján olyan, mintha a frontoldal két függőleges oldalán lévő réseken szívná.
Ugyanúgy, mint a Luxe, csak Evolv esetén nem a frontpanel közepén van egy négyszög erre a célra, hanem a panel két szélén.Specifikáció szerint be lehet tenni 2 140-eset frontra, illetve included, szóval a csomagban is alapból így van.
#183: az Evolv-ot választottam, mert kedvező áron jutok hozzá. Remélem, hogy beáramlik. A Phanteks azért ért hozzá, nem hiszem, hogy véletlenül lett ilyen.
Szeptember közepén tudok érdemben beszámolni, akkora lesz kész a teljes konfiguráció, akkor fogom látni a hőfokokat is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP HYDRO M PRO 800W
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest