Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem használni egy Mini PC-t ami Opnsensevel van felokositva. Bekonfiguraltam alap szinten, telepítettem a CrowdSec is. Telepíteni akarom még a AdGuardHomet is, bár olvastam hogy a YT-os reklámokat nem fogja /tudja blokkolni. Ez kicsit bosszant, mert az egész projekt egyik fő mozgatórugója éppen ez volt, de így jártam. Eddig Asus routerben használtam az Openvpn-t, mert a WG-t nem támogatta. De most az Opnsensen szeretném kipróbálni a WG-t. Mennyire nehéz beállítani az Openvpn-hez képest? Illetve aki használja és elég jó sebességű nettel rendelkezik, milyen sebességet tud elérni vele? Pl.1Gbps le/fel sebességnèl kb. milyen sebességet tud a WG Vpn? Az én mini pc-ben N100-as CPU és 8GB Ram van. Továbbá milyen plugineket érdemes még telepíteni az alaprendszere? Illetve pl.a Zenarmor mivel tud többet, mivel jobb mint pld. az OPNsense beépített tűzfala?
Nálam három terület a fontos:
- védelem főleg a külső támadásokkal szemben
- központi reklám szűrés
- VPNKi milyen programokat használ és miért azt az alap OPNsense beépített megoldásaival szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest