- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
King Unique #4416 üzenetére
Próbáltam a diskparttal... de sajnos még a listában sem jelent meg mint választható meghajtó.
Toltam rá diag progit, és ott mindenhol 0 kb tárhely, eszköz nem áll készen üzenetek.Valószínűleg hibás volt, még az usb 2.0 porton átmenő max sebességhez viszonyítva is nagyon lassú volt egy sima másolás. 3-4 mb/sec írás, az nagyon gyatra, ott már gyanakodtam...
Ebből gondoltam hogy tolok neki egy formázást, hát nem kellett volna xD
Doky586: elég jó a kapcsoltam a főnökömmel, egy pendrive miatt nem haragszik. Persze mondtam neki hogy nálam ment tönkre, szóval én hozok neki másikat, de nem fogadta el.
Illetve ezt valami MOL os pontgyűjtő akcióban szerezte, még 4 évvel ezelőtt...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sziasztok,
A Főnökömtől kaptam egy pendriveot, ami egy 16 Gb OS Sony, gyakorlatilag új. Pár éves azt hiszem, de még csak karc sincs rajta. Nagyon lassan másolt rá filmeket, megpróbáltam leformázni, mert FAT32 -n volt eredetileg, és most a gép nem ismeri fel. Formázni szeretné a meghajtót, de utána hibát dob a win, és nem tudok vele mit csináni. Több portban is próbáltam, ugyanaz. Másik gépen még nem tudtam megnézni.
Elég kínos az eset.
A check progi azt írja az eszköz nem áll készen.Tudtnátok pár tanácsot adni, hátha meg lehet még menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest