- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadpool73
csendes tag
válasz
King Unique #3556 üzenetére
Köszönöm a választ és a segítséget!Tegnap éjszaka még próbáltam más filmekkel is két külső HDD-t de sajna csak egy filmig jutottam az összes többit mindegy milyen fájlrendszerrel de ledobta 5-10 perc után..Ugyhogy a probléma maradt de most már 100%,hogy a TV USB csatlakozója illetve aljzatával lesz a gond..Ugyhogy megyek az eladóhoz..Nem szabadna,hogy egy 3 hetes TV így működjön..
-
Deadpool73
csendes tag
válasz
King Unique #3554 üzenetére
Köszönöm akkor nem piszkálom!Van egy Seagate HDD-m ami NTSF fájlrendszerrel ment de ugyan ugy visszadobta-bontotta a TV kapcsolatot..Mikor át tettem exFAT-ra lejátszotta a filmet minden gond nélkül..Bár nem tudom csak ez volt e probléma de jobb ha tisztában vagyok minden lehetőséggel..ma egész nap telefonálgattam samsung szervizekbe de nem tudtak segíteni..Vagy nem akartak..Azt mondták menjek oda ahol vettem a készüléet és cseréltessem ki..
-
Deadpool73
csendes tag
Üdv!ExFAT fájlrendszerhez mekkora legyen a lemezfoglalási egység mérete ha filmeket nézek a külső HDD-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa EVO
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Dark Souls sorozat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest