- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #2466 üzenetére
Most igazából működik de miután bedugom csak kb 3 perccel később ismeri fel a gép. Én pedig csak egy partíciót csináltam rá de a gép 2-t lát az egyiken 29.4GB-t a másiknak semmit csak azt érzékeli hogy valami be van dugva. Valahogy nem lehet vissza hozni a gyári beállításait? Mondjuk ha törlöm a driverét?
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Nem olyan rég már írtam a pendrive problémámmal. Akkor az volt hogy 2 részre volt osztva az egyik 36MB a másik 29Gb. Ez jó is lett volna de a 29 gigás részére nem lehetett windows telepítőt csinálni. Próbáltam helyrehozni és nem tudom hogyan de végül sikerült elérni azt hogy egy partíció legyen de az használhatatlan. Amíg bele vagyok lépve egy formázó programba(EaseUS, PartitionGuru) addig felismeri normálisan. De miután kihúzom a következő bedugásnál már vagy fel sem ismeri vagy csak pár perc után. Hogyan lehetne még ebből egy normálisan működő pendrivot csinálni? Ha 16 giga működne én már azzal is boldogabb lennék. Minden segítséget előre is köszönök.
A pendrive Maxell 32gb USB 3.0 E500. Volt hozzá egy program a Mylocker de már arra sem reagál. -
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #2379 üzenetére
Valahogy elértem azt hogy látja egyszerre mind a két partíciót. Valahogy meglehet oldani hogy csak egy legyen így nem látja a telefonom OTG kábelen keresztül.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Van egy ilyen pendrive-om. Az a problémám hogy van egy publikus(27mb) és egy titkosított(29,3GB) része. A pendrivehoz tartozik egy program a mylocker v2.0.0.2 ha megnyitom ezt és beírom a jelszót csak akkor tudok belépni a titkosított részre addig csak a 27mb-t látja a gép. A programmal próbáltam újraformázni úgyhogy fordítva legyen de 100%-nál kiírja hogy : configure size fail ! error code 81 vagy hogy az eszköz eltávolítva pedig be van dugva . Valakinek ötlete hogy lehetne megoldani hogy a publikus része legyen 29gb és a titkosított 27mb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest