- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
karl00
csendes tag
válasz
King Unique #3402 üzenetére
Leteszteltem. Nem talált hibát. Úgy ír és olvas ahogy kell.
Marad a hardver illetve szoftver.
Vírus elvileg nincs a gépen. A win10 szerintem nem törölget a pendrive-ról. A leállításra gyanakszom vagy talán az usb port vacakol? -
karl00
csendes tag
válasz
King Unique #3399 üzenetére
Szerencsére mindent mentek a felhőbe, csak a napi munkám veszhet el, ami (ha szerencsém van) kis plusz munkával pótolható.
A pendrive-ot le fogom tesztelni, de szerintem a laptop usb ajzta, vagy maga a win10 csinál vele valamit. A hiba azóta jelentkezett, hogy win 10-et kezdtem el használni.
Mi okozhat ilyen véletlenszerű törlést? Legtöbb törlésnél a mappák legelső dokumentumát hagyja meg a többit törli.
-
karl00
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az utóbbi időben a pendrive-omról véletlenszerűen eltűnnek-törlődnek dokumentumok.
7 mappa van a főkönyvtárban, benne word, excel dokumentumok (116fájl) aztán pár napi használat után 69fájl maradt. Ezt már többször eljátszotta, más más dokumentumok, más mennyiségben törlődtek.Próbáltam feltárni a problémát, szűkíteni a lehetőségeket.
A pendrive-t csak saját gépen használom win10 oprendszer alatt.
Nem csak azok a fájlok tűnnek el amikkel dolgozok és mentem.
Nem csak abból a mappából tűnnek el amikben dolgozok.
Nem a pendrive hibája, mert két pendrive-nél is ugyanezt tapasztalom.A hardver biztonságos eltávolítása lehetőséget nem használom, de eddig se használtam és nem volt gondom. Természetesen a pendrive-t használaton kívül húzom ki a gépből.
Most már kb. 1 hónapja megy ez.
Találkozott már valaki hasonló helyzettel? Mi lehet a probléma?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egyben 17 db HDD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest