- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
fireman123 #4224 üzenetére
Időközben kiderült, hogy nem volt telepítve az usb 3 driver, telepítettem az alaplap weboldaláról, de telepítés után sem működnek jól az usb3 portok, usb 3 portról csak az usb 2-es porton is korábban felismert Kingston pendrive működik, a Transcend JF790 pendriveokat nem ismeri fel.. Viszont ezek a Transcend pendrive-ok laptopon (ugyanez az oprendszer) működnek. Azt hiszem feladom
-
fireman123
őstag
válasz
King Unique #4222 üzenetére
Köszi az infókat
-
fireman123
őstag
válasz
King Unique #4220 üzenetére
Hát sajnos ilyen mélységben nem vagyok jártas ezekben a dolgokban
. Hol/hogyan tudom megnézni,hogy milyen usb3 driver van telepítve, és hol találok másikat újratelepítésre? A biosba nem mernék belenyúlni....
-
fireman123
őstag
válasz
fireman123 #4218 üzenetére
Sajnos így sem jártam sikerrel
. Csak az usb3-as eszközökkel van baja (kivétel a kingston pendrive), az usb2 eszközök működnek usb2 és usb3-as portokon is.
-
fireman123
őstag
válasz
King Unique #4217 üzenetére
Majdnem teljesen így csináltam ahogy írod, annyi különbséggel hogy közben nem indítottam újra a windows-t, de kipróbálom még ezt a lehetőséget is
. Az a furcsa, hogy a kingston pendrive-ot mindig felismeri minden usb portot, a Transcendet meg soha, és ha más usb3-as eszközt csatlakoztatok azt sem ismeri fel egyik usb porton sem. Biztos, hogy az asztali gép windowsnál van valami bibi, mert minden eszközt kipróbáltam a laptopon és mindig minden, minden porton felismer.
-
fireman123
őstag
válasz
King Unique #4215 üzenetére
Köszi, a 28-asnál leírtakat már próbáltam, nem segített,....elnézést a duplázásért, gondoltam hátha többféle infó/segítség jöhet
.
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
Asztali pc, windows7 64 bit, USB3-as pendrive-ok közül csak egyet ismer fel, a többinél kiírja, hogy "Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)", valamint az eszközkezelőben az alábbi sárga felkiáltó jeles dolog látszik:Kingston DT R3.0-t felismeri, a Transcend-eket viszont nem.
Laptopom (ugyanez az op. rendszerrel) viszont mindent felismer.Mit lehet ezzel kezdeni? Illesztőprogramot nem talál a windows hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest