Új hozzászólás Aktív témák
-
x_vitamin
tag
válasz
King Unique #5421 üzenetére
Szerintem is a Pendrive ban a hiba mivel másikat dugok rá egyből látja és müködik jól vele. A gépem jó a programok is jók meg az USB is jó.
A kérdésem is ez volt h. ki látott már hasonló hibát és talált rá valami megoldást is?
Mert jó lenne rájönni mi lehet a gondja mert úgy ránézésből meg a programok szerint is 99% ban jól müködik csak az 1% ami hiányzik h. tudjam is használni rendesen. -
x_vitamin
tag
válasz
King Unique #5418 üzenetére
Töröltem a particiót amit az AOMEI csinált rá és akkor ezt találta már névnek.
Tehát az AOMEI simán tudja formatálni neki nem kell hozzá ez a Virtuálislemez-kezelő progi.
De hiába formatálja meg ő is nem jön létre utána a Csatlakozási pont. -
x_vitamin
tag
válasz
King Unique #5416 üzenetére
Úgy értettem persze h. Fat32 is raktam már rá utána töröltem és most NTFS -el tesztelgetem.
Igy h. most van neki betü adva ez is jelent valamit h. érzékeli mert kirakta h. valami van ott. -
x_vitamin
tag
Így néz ki a CSatoló pont nálam amikor jól működik 1 Pendrive.
-
x_vitamin
tag
Ez a fura h. az eszközkezelő se veszi észre h. valami nem ok a müködésében.
Már itt jeleznie kéne neki szerintem h. nem tud rá írni se meg olvasni se tudja a file kezelőben.
Hibátlan az alaplapom. ASUS TUF GAMING X570-PLUS ez nem amatör alaplap. -
x_vitamin
tag
válasz
King Unique #5412 üzenetére
Ezt írtam le a kérdésemben h. mivel a File kezelő nem lát belőle semmit így nincs mit ott lefotoznom.
Nem számít neki h. adok neki a betüt a Particiózás közben.
Akkor se lesz tőle jobb.
Autómatán ad neki betüt ha sikerül neki becsatlakoztatnia a Win11 rendszerbe ami üres betüt talál oda teszi be amikor a jó Pendrive omat dugom bele. -
x_vitamin
tag
Sziasztok!
Verbatim 16GB PinStripe USB 2.0 Pendrive -om. Particiós progik jól látják NTFS + Fat32 es particiót is rárakják jól. Sector teszten is hibátlannak látják. Formázást is megoldják jól rajta.
File kezelő nem lát belőle semmit.
CSatolási ponton nincs semmi.
Mi romolhat ilyenkor el benne?
Hogyan javitható?
Win11 el szeretném használni.https://assets.kogan.com/images/kg-electronic/KXG-490708/3-724238ef7c-490708.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest