- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xain
csendes tag
válasz
King Unique #4385 üzenetére
Sikerült, a GPT volt a probléma, átkonvertáltam MBR-re, és egyből jó is lett. Köszönöm a segítséget!
-
xain
csendes tag
válasz
King Unique #4377 üzenetére
Üdv!
A fejegység más pendrive-val működik, a pendrive-ot próbáltam PC-ben (Win10), laptopban(Win7), és TV-vel is, minddel megfelelően működött. A DiskPart Clean után a particionálást és a formázást már nem parancssorból hanem lemezkezelőben csináltam.
Amit a végén írtál ez az (MBR / GPT) ezzel viszont már nem vagyok képbe, szóval lehet itt lesz a baj? Hogyan tovább?
-
xain
csendes tag
Sziasztok!
Egy Kingston dt 101 g2 16GB-os pendrive-al adódott problémám. Fejegységhez használtam az autóban és eddig tökéletesen működött. Viszont most szükségem volt a memtest86-os progira, és ugye ehhez bootolható pendriveot kell csinálni belőle, valamint egy külön partíció is létrejön a pendrive-on. Ennek visszaállítását megoldottam a parancssorból, clean paranccsal, így az mindent törölt majd újraformáztam FAT32-re, de hiába, mert azóta nem játssza le a zenéket a fejegység (Pioneer MVH 190UI), Error-23-at ír ami ha jól tudom azt jelenti, hogy nem megfelelő fájlrendszer, pedig hát a FAT32-vel kellene hogy menjen.
Valami ötletetek van, hogy mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest