- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
King Unique #3796 üzenetére
Köszi, megnézem őket. Ajándékba kaptam internet előfizetés mellé, fogalmam sincs, hogy lehetne-e egyáltalán garanciáztatni.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy Kingston DT50 (16GB) adta meg nálam magát. Amikor rádugom a gépre, formázást kér, amit viszont nem tud végrehajtani. A lemezkezelőben próbáltam törölni, formázni, de kifagy. Azután a parancssorból a diskpart segítségével próbáltam egy leírás alapján megoldani, de a DELETE PARTITION OVERRIDE után hibaüzenetet dob, hogy "nem találja az adott fájlt", nézzek után a system event log-ban. Itt elfogyott a tudományom
Tudna valaki esetleg javasolni valamit? Honnan lehet tudni, h fullra megdöglött a cucc vagy javítható lenne még?! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest