Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
válasz
King Unique #4363 üzenetére
Hát igen..
Előtte amúgy működött meg is volt a 61 néhány GB hely rajta. Használtam is, mert másoltam rá pár 2-4 gigás videot amit le akartam játszani a kocsin csak nem vitte a 4.4.4es androidos fejegység. Ekkora gondoltam, hogy az exfattal lehet baja és próbáltam formázni.
Hű magyar révén dobtam rá egy disputeot, kb 5$ volt a cucc tehát nem vág földhöz ha kidobott pénz..
Köszi azért a tippeket meg az infokat!
Amúgy firmware-t kb esélytelen találnom sztem is.. főleg hogy vmi noname china szar a márkája.. ki tudja milyen chipet tettek bele.. szétszedni meg nem tudom, mert öntött fém házas az egész -
kicsi kecske
tag
válasz
King Unique #4361 üzenetére
Sziasztok!
Próbáltam Pc-n, tettem fel vmware-t ubuntuval, mert azt olvastam, hogy ott talán életre lehet kelteni Disks alatt. Nem jártam sikerrel.. aztán próbáltam linux alatt gdpartedet- ott 1MBnak ismeri fel. és csak ext1-2-3-4re tudom formázni.
Próbáltam kb 4 usb aljzatban, ue.
Win restartok is többször voltak közben.Sajnos igen az van, hogy sehol sem listázta ki rendesen, nem talál méretet hozzá. Egyedül Ubuntu gdparted látta 1MBosnak. De partíciót nem tudtam már rá tenni ugye..
Amúgy kínai pendrive. 2őt rendeltem az első hibátlan.. a 2.nál exfat helyett akartam gyorsformázni ntfs-re mert a kocsiba az androidos fejegység nem ette meg.. gondoltam hátha. Ekkora fagyott szét a windows formatáló.
Gondolom így kuka az eszköz.
-
kicsi kecske
tag
sziasztok!
Volt már hasonló hsz de nem találtam rá épkézláb megoldást.
Szóval adott a szitu.. 64G pendrive.. exfat helyett át akartam formázni NTFS-re majd gyorsformázás közben kifagyott a windows formatálója és elszállt a pendrive.
Ha bedugom érzékeli, fel is ismeri eszközkezelőben, de disk managernél eltávolítható eszköz lesz. Meghajtó jelet tudok változtatni, de nem tudom semmi módon sem újra formázni. Diskpart nem ismeri fel. Rufusnál üres a felső rublika. Low disk format tool sem ismerte fel.
Tudtok valami hasznos tipped adni, hogy kuka a pen vagy még életre tudom kelteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest