- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
igmond
tag
válasz
King Unique #3644 üzenetére
Köszi szépen, menet közben rájöttem, hogy az asztalival nincs gond, ott én voltam pancser, bootol szépen, de az még nincs 1 éves, a notebookok viszont aránylag idősek, az enyém 2011-es samsung, tesóm gépe 2007-es Asus. Na ezeknél viszont tényleg nem megy, nem bírom rávenni, hogy bootoljon. Mindegy, akkor marad a lemezre kiírós módszer.
-
igmond
tag
Sziasztok!
Vettem egy Kingston Datatraveler G4 16gb-s pendrive-t rendszertelepítéshez. Rufus segítségével megcsináltam a Win 7 telepítőt, de egyszerűen nem akar bootolni, nem tudom mi lehet a gond. Úgy csináltam mint máskor, másik pendrive használatakor, de most nem megy, se az asztalim se a laptopom nem bootol róla, tesóm laptopja meg egyesen kifagy. Sose találkoztam ilyennel de baromira idegesít, valakinek esetleg ötlete mit lehet ezzel kezdeni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest