- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz
Doky586 #5107 üzenetére
Inkább tapasztalatra lennék kiváncsi, hogy másnál volt e hasonló eset és hogy járt e bármilyen következménnyel. Nem tudom mennyire árthat az élettartamnak a forróság. Ahogy nézem a Sandiskeknél több típusnál is megvan ez a melegedés, arra lennék kiváncsi hogy ez "üzemi hőmérséklet" ami teljesen normális vagy kell tőle tartani mert egyszercsak leolvad
-
leroyclub
senior tag
Üdv! Vettem ma egy SanDisk Ultra Dual Drive Luxe 128GB pendrive-ot amivel az a probléma (ha az) hogy amint bedugom a gép USBC (csak ilyen van rajta) portjába, elkezd felforrósodni tétlen állapotban is. Tökéletesen működik és gyors is, de elég forró lesz, nem is hül vissza csak kihúzáskor. Mennyire normális ez? Rákerestem és már fórumokon és youtube kommentekben is panaszkodnak rá. Megoldást sehol sem írnak, az egyik kommentelőnek csere után is ugyanolyan lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest