- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
Sziasztok, érdekes a problémám: van 2db teljesen egyforma 32GB-osSanDisk Extreme® USB 3.0 Flash Drive-om.
Mindegyik tökéletesen működik, míg az egyszerű ráírok, lemásolok, törlök célra használom
Viszont, például a Windows 7 USB DVD Download Tool program, egyáltalán nem látja. Akárhogy formázom, particionálom, semmi.
A probléma nem lokális, több gépen kipróbáltam, ugyanez.
Ötlete valakinek? -
rover45
őstag
válasz
ubyegon2 #2618 üzenetére
Szia próbáltam, fel is ment rá rendesen, de mégsem volt bootolható. Aztán fogtam egy ugyanilyen működő pendriveot, BootICE nevű programmal lementettem a jó pendrive partíciós tábláját és mbr-jét, aztán ezeket visszaírtam a "rossz"ra, formáztam és utána már a rufusszal működött is
Köszönöm
-
rover45
őstag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni, van egy Sandisk Extreme USB 3.0 32Gb pendriveom. Szeretnék tenni rá egy eredeti lemezről készített win7 iso-t, de a Windows USB Tool egyszerűen nem látja a pendriveot, ami egyébként 3 különböző gépben is tökéletesen megy, de az usb tool egyikben sem látja :s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest