- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
válasz
King Unique #3775 üzenetére
Win 10 alatt és XP alatt is ügyködtem a pendrive-val.
CHKDSK, Lemezkezelő, Easeus Partiton Manager, Marvik Pendrive kezelő app... ezeket próbáltam.
Kötetet, s partíció regenerálás betűjel hozzárendelés, formázás....elég teljeskörűen próbálkoztam, mint olvashatod. S magam sem tudom mi a túróért így oldódott meg... -
zsoltip
őstag
válasz
King Unique #3773 üzenetére
Semmi más nem segített, mint egy tök egyszerű dolog.
Már több gépen is próbáltam formázni, kötetet újrakreálni rajta... de semmi...
XP-s gép látta, Win 10-es gépek egyik sem.
No. LG G4 készülékemhez csatlakoztattam USB-OTG kábelen. Hibás pendrivenak észlelte. Felajánlott javítást.
Elvégezte.
Azóta minden készülék boldogan megeszi ismét. Az ominózus HP 250 is persze... -
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Windows 10 topicban linkelte be ezt a topicot egy Fórumtárs. Bemásolom a tényeketEgy érdekes mozzanatba ütköztem.
Már az is érdekes miként.Nagymamám kapott egy HP 250 lapost az önkormányzattól, sok más idős személlyel egyetemben.
Windows 10 Home van a gépen.
Ezen a gépen ugyebár 2 db USB 2, és 1 db USB 3 port van.
Adott egy Verbatim Store'N Go Pendrive, a maga ~8 GB kapacitásával. Két másik gépen üzemel pöpecül. De hátha ez a gond, hát újrakreáltam rajt' a kötetet. Persze semmi változás...
Csatlakoztatom a HP 250 lapos bármelyik portjába, érzékeli, hogy valami csatlakozott, pittyen is egyett a szokott módon.
Gépház eszközök menüjében megjelenik. Vezérlőpult eszközök, valamint eszközkezelő menüjében is megjelenik. Lemezkezelő is látja. De!
Sem intéző, sem commander nem látja. Nem tudok neki betűjelet sem adni, nem aktív ez az opció a lemezkezelőben...
Akár engedélyezem az eszközkezelőben az USB portok energiagazdálkodási célú lekapcsolását, akár nem, ugyanez a nóta...
Mi a túró ez? Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest