- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3820 üzenetére
Azért az gyanús, hogy ugyanonnan rendeltünk ugyanolyan pendrive-ot (pár hónap eltéréssel) és mindkettőnknek a CrystalDiskMark után halt be. Nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy a program okozta-e vagy valami hibás szériát kaptunk véletlenül. Utóbbinak jobban örülnék, mert akkor a cserével megoldódik a probléma.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3818 üzenetére
Igen, itt töltöttem ki. Előtte azért regisztráld a pendriveot a saját SanDisk fiókodban és legyél is belépve, amikor ezt töltöd ki. Dobozt nem kérik. Ezt kitöltöd és mellékelsz 3 fotót: pendrive elölről, hátulról (gyári számnak olvashatónak kell lennie) és a számláról egy screenshotot (én pdf-be kinyomtattam az e-mailes visszaigazolást a rendelésről és a PayPal számlát). Így összesen 4 fájlt csatoltam. Egy nap és jött a válasz e-mail az instrukciókkal és a UPS-es feladáshoz szükséges előre kitöltött és kifizetett matricával. Holnap délelőtt jön a UPS futár érte. Nekem egyedül a boríték és a kinyomtatott UPS címke került így pénzbe, a futár házhoz jön.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3816 üzenetére
Ugyanez a pendrive jött nekem is. Már kezdem azt hinni, hogy a CrystalDiskMark okozta ezt. A teszt simán lefutott. Ha jól emlékszem olyan 144/33 körül volt a mérés eredménye. Ezután próbáltam volna egy 6 GB-os fájlt másolni rá (exfat fájlrendszer) hátha jobb eredményt kapok, de ekkor már írásvédett volt.
-
Doky586
félisten
válasz
Roland8622 #3813 üzenetére
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3813 üzenetére
Jeleztem SanDisk online RMA űrlapján a dolgot, ma kaptam is egy levelet az instrukciókkal és egy UPS futárszolgálatos matricával. Holnap jön érte a UPS futár (online a matricán lévő adatok alapján tudtam kérvényezni). Eléggé korrektnek találom a SanDisk részéről a hozzáállást. Egy fillérembe sem kerül még a szállítás sem, holott Kínából rendeltem. Azt írták, hogy kapok egy teljesen újat (csomagolás nélkül), amint beérkezett hozzájuk a hibás darab Csehországba (7-10 nap).
Én a helyedben megpróbálnám ugyanezt. Garanciaidőben szerintem még simán benne vagy.
-
aDaM909
tag
válasz
Roland8622 #3811 üzenetére
Nem lehetne ehhez a topikhoz egy összefoglalót készíteni? Úgy látszik ismétlődnek egyes problémák. Valaki fejes/bennfentes?
-
aDaM909
tag
válasz
Roland8622 #3735 üzenetére
Lehet nem ér sokat a tanács, de másik gépen próbáltad? Amúgy a SanDisk nem kellene, hogy ilyen rossz legyen, nekem is az van
-
King Unique
titán
válasz
Roland8622 #3732 üzenetére
Attól még nyilván nem kellene írásvédetté válnia, csak mert egy CDM-teszt végigfut rajta... Ha Windowson próbálva EZ alapján, illetve Linuxnál hasonló módon nem lehet megszüntetni az írásvédettséget, újraparticionálás sem megy stb, akkor marad a visszaküldés / kuka...
-
Doky586
félisten
válasz
Roland8622 #3732 üzenetére
Gondolom ha még az idén visszaviszed az eladóhoz, akkor gariban cseréli...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest