Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

LOGOUT blog

Így elsőre, a gyártói oldal képeit elnézve totális a káosz a ventiket illetően, mert én a hátsóból például 3 különálló kábelt látok kijönni (4ér, 2ér, és még egy ismeretlen számú érrel).

Az első 140-es venti lehet a szabályzó, ha ez 4 pines, akkor PWN, viszont a fordulatszámot csak ez a venti fogja továbbitani a lap felé. A bekötés nem bonyolult ha a csati nem szabványos, akkor hogy néz ki? A kiosztás a csatlakozón onnan indul, ahol kis műanyag van az aljzat/csatin, ami meggátolja, hogy fordítva dugd be, ha ez feléd néz az anya oldalon, akkor balról jobbra test(Ground)/+12V/sebességjel/PWM jel. Levágod a csatit, teszel rá egy szabványost, és mehet a lapra. Az ARGB-hez 3 pin kell (amit linkeltél, az 4pin 12V, sima RGB, nincs effet, csak egyszínű minden, és kinyírja az ARGB ventiket, mert a vezérlés ott 5V. A VDG-hez van adapter, ami szabvány 3 pines csatit csinál belőle (ami olyan, mint a 4 pines, amit linkeltél, de egy tű hiányzik belőle). Ha a lapod tud ARGB-t, akkor átalakítóval mehet rá, a gond az, hogy a gyártó képen ezt a csatit megtaláltam, de én csak kettő eret látok benne, nem hármat) Biztos nincs elkallódva valahol egy 3 eres csatlakozó? Pigyelni kell az RGB és ARGB-re, mert nagyon nem kompatibilisek egymással.

Új hozzászólás Aktív témák