- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinostaRR
tag
valaki most verseny?
-
dinostaRR
tag
Hát elöszőr arra gondoltam, hogy lehet h használsz valami spell-t vagy olyan flaskád van ami életből vesz el és manát ad.
-
dinostaRR
tag
Indulnak hamarosan a versenyek! Esetleg ha valakit érdekel akkor ezen az oldalon lehet csapatokat szervezni, illetve levan fordítva a versenyről a hír ( akinek esetleg nehéz az angol )!
-
dinostaRR
tag
Sziasztok!
Próba képpen elindítottuk az első magyar PoE fórumot, remélem a segítségetekkel és aktivitásotokkal együtt létre hozhatunk egy kellemes magyar közösséget! Az oldal kezdetleges, de erről olvashattok bővebben a fórumon!
Kellemes időtöltést!
-
dinostaRR
tag
Sziasztok!
Hardcore ligában játszó embereket keresünk teambe! Napi farmolás, szintezés majd mappozás és versenyek vannak tervben! Érett társaság keres további játékosokat!
vegyetek fel ingame: dinoRANGER
-
dinostaRR
tag
Sziasztok!
Pár hónapja én is játszok a játékkal. Azt szerettem volna megkérdezni, hogy valakinek nincs kedve egy team-et összehozni, hogy együtt tudjunk játszani hardcore ligában, illetve indulni a versenyeken?
Össze lehetne hozni idővel valami ütős csapatot és pályázni demigod amukra!Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest